En Sıcak Konular

Yaşar Nuri'den Baykal'a veryansın

26 Temmuz 2007 19:30 tsi
Fox TV'de canlı yayına katılan Halkın Yükselişi Partisi lideri Yaşar Nuri Öztürk, Baykal'ın Livaneli'yi yalanlayan sözlerini açıklarken sunucuyu azarlamadan da geri kalmadı.

Halkın Yükselişi Partisi lideri Yaşar Nuri Öztürk, CHP eski milletvekili Zülfü Livaneli'nin Deniz Baykal'la ilgili orataya attığı iddialarıyla ilgili Fox TV'de açıklamalarda bulundu.

Baykal'ın Livaneli'nin sözlerine verdiği cevapta toplantıya katılanlara yönelik "Benim kurmayım değillerdi" sözlerine sert tepki gösteren Öztürk, "Ben onun kurmayı değilim, Eşref Erdem, Bülent Tanla da demek onun kurmayları değilmiş." dedi.

Yaşar Nuri Öztürk " iyi ki kurmayı değliim kurmayı olsaydım şu anki rezil duruma düşmezdi. İyi ki değilim onun düştüğü rezilliğe ortak olmadım. Kaynaşma yemeğiyliş. Biz Zülfü Livaneli ile çok uzun zamandır tanışıyoruz. İlk kez orda görmüş değiliz. Biz orda sadece Zülfü’nün açıkladığı konuları tartıştık." dedi.

Baykal’a orada Erdoğan’ın yasal durumlarından dolayı gelmemesi yönünde tavsiyeler yapıldığını anlatan Öztürk, "Baykal biranda demokrasi havarisi kesildi. Biz hiçbirimiz Erdoğan’ın siyasi engel olunmasını istemiyordu. Ama Baykal'ın zigzaklar yapması bizi canımızı sıktı." dedi.

Sunucunun sözünü soru sormasına zaman zaman sinirlenen ve sözünün kesilmemesini isteyen Öztürk "Biz aramazda ne oldu gibi konuşurken böyle tepki göstermesine anlam veremedik. Kendisine Köşk kapısı açılacağı tahmininde bulunduk. " dedi.

Baykal o toplantıda hükümetin yürümeyeceğini kendi kendilerine açmaza gireceklerini söylediğini anlatan Öztürk bugün gelinen durum için de ilginç iddialarda bulundu.

"Bugün bir kampanya atıldı. CHP ve CHP düşüncesine yönelik bir kampanya açıldı. Ben CHP’yi savunmak istiyorum. Ama onun düştüğü duruma bakın. Benim kurmayım değilmiş. Senin kurmayın olan kim. Ben CHP’yi hırpalamak istemiyorum. Hırpalanmak istenen ne Baykal ne CHP’dir. Türkiye büyük bir hüsrana doğru gidiyor." dedi.

Haber 7



Bu haber 679 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,050 µs