En Sıcak Konular

Kilis faciadan döndü

26 Temmuz 2007 13:14 tsi
KİLİS’te mahalle arasındaki kaçak akaryakıt deposuna benzin boşaltılırken çıkan yangında 2 otomobil yanarak kül oldu, meydana gelen patlamalar sırasında çevreye savrulan metal parçalarının isabet ettiği 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bölük Mahallesi Dağlı Sokak’ta 42 yaşındaki Yusuf T.’ye ait olduğu öne sürülen kaçak akaryakıt deposunda meydana geldi. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, Suriye’den deposuna doldurarak getirdiği benzini, kaçak akaryakıt deposuna boşaltmaya başladı. Bu sırada, benzini çeken dinamonun aşırı ısınma nedeniyle alev alması üzerine yangın çıktı.
     
Bir anda depo, benzini boşaltan otomobil ile yanında duran park halindeki ikinci bir otomobil alevler içinde kaldı. Depodan akan benzin sokakta alev alev yanarken, olay yerine gelen güvenlik güçleri sokağa giriş ve çıkışları durdurdu. Kilis Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sırasında depo ve otomobillerde ara ara patlamalar oldu. Mahalle sakinlerinin sokağa döküldüğü yangın, yaklaşık 1.5 saatte kontrol altına alındı. Bu sırada otomobillerden çevreye savrulan metal parçalarının isabet ettiği biri kadın 2 kişi yaralandı. Yaralılar götürüldükleri Kilis Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildi. Yanan otomobiller kullanılmaz hale gelirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
     
    
TAKSİLER BENZİN TİCARETİ YAPIYOR
     
Günde bir kez Kilis’e 20 kilometre uzaklıktaki Suriye’ye ticari amaçlı giriş çıkış yapan taksilerin, bu ülkede litresini 1 YTL’den aldıkları 50- 60 litre benzini, kaçak akaryakıt depolarına 2 YTL’ye sattıkları iddia edildi.

milliyet



Bu haber 352 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,572 µs