En Sıcak Konular

Bahçeli'den önemli açıklamalar

12 Mart 2013 10:58 tsi
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

MHP grup toplantısında Geneş Başkan Devlet Bahçeli gündeme ilişkin konuları değerlendiriyor. İşte MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları...

ALMANYA'DA CAN VEREN TÜRKLER

-Başta Almanya olmak üzere Türk aileleri marjinal grupların hedefi haline gelmektedir. Ancak fail ve zanlıların bulunması pek mümkün olmamıştır. Özellikle Almanya'nın bu konuda sicili iyi değildir. Bu ülkedeki ırkçı şiddetin kardeşlerimizi nasıl hedefine aldığı tecrübelerle sabittir. 8 günahsız kardeşimizin can verdiği hadisede tüm ipuçları değerlendirilmelidir.

-Parti olarak isteğimiz ve beklentimiz AKP hükümetinin elinden gelen çabayı göstermesiir. Alman hükümetinin yangına neden olan neyse aydınlatması gerekmektedir.

İSTİKLAL MARŞI'NIN YILDÖNÜMÜ

-Bugün çok önemli bir tarihin yıldönümüdür. Bağımsızlığımızın manifestosu İstiklal Marşı'mız 92 yıl önce bugün 12 Mart 1921 tarihinde kabul edilmiştir. Merhum vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı dizeler milli şuura inanç kaynağı olmuştur.

-İstiklal Marşı'mız yazıldığı dönem kadar Türk milletine ait ebedi duyguların destanıdır. Merhum Akif Türk milletinin ruhuna ve gönlüne hitap ederek geriye dönmüş hedefleri bastırılmış milli arzuları alevlendirmiş kendisine ait üslupla harekete geçirmiştir.

-Bu imanın zaferi bu milli şahlanışın şanlı duruşu diz çökmemiştir. İstiklal Marşı milliyetçiliğin sonucu hayat bulmuştur. Milliyetçiliği ayaklar altına alan siyasi zihniyet İstiklal Marşı'nı kavrayamaz. Merhum şairimizin kökenin ne olursa olsun her deyişi milli şuuru yükseltmek için yazılmıştır.

-Merhum Akif zulme direnen zalime teslim olmayan kanlı ellerle çözüm uğruna sırnaşmadan gönüllere taht kurmuştur.

-İstiklal Marşı'nda millet vardır, Türklük vardır. Bağımsız yaşama bağımsız kalma anafikir olarak belirlenmiştir. Merhum şairimizin her şiiri varlığın ve yaratılışın özü üstündedir.

- Akif kendisine "Üstat sizi Türkçü görüyorum" diyenlere  "Ya ne zannediyorsun Türk'e hiçbir kavmin horoz olmasına tahammül edemem" demiştir. İşte Mehmet Akif budur. Bu kadar Türkçü bir zihniyettir. Türklükle karşımıza gelmeyin diyenler Mehmet Akif'in kapısından bile geçemeyeceği ortadadır.

-İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 92'inci yıldönümünde şükranla anıyorum. Dileğim odur ki Allah bu aziz millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

ÖCALAN GÖRÜŞMELERİ

-Milletçe karşı karşıya kaldığımız bugünkü tehlikeler anormal boyutlara ulaşmıştır. Türk milletinin varlığı vahim şekilde tırpanlanmaktadır. Çıkış merkezi malum nifak bulutu milli birliğimizi sıkıntıya sokmuştur.

-Millilik hissiyatına tahammülsüz çevreler kendilerine sunulan imkanları kullanmaktadırlar. AKP hükümeti tüm belaların ana halteri haline gelmiştir.

-Abartısız söylemek isterim ki Türkiye dört bir koldan kuşatılmıştır. Yıkım ve çöküş süreci her tarafı kapsamıştır. Medya iktidarın borazanı haline gelerek milletimizi bölmeye destek çıkmaktadır. iş dünyası da sadece karını düşlünerek her şeye onay vermektedir.

-Manevi değerlerimiz yanlışı ve yozlaşmayı kabullendirmek için malzeme yapılmaktadır. İsminin başına aydın ekleyerek kalemlerini silah gibi kullanan grup yüzsüzce ihanet projelerini kabul etmektedir.  

-Türkiye içinde AKP'nin bulunduğu malum çevreler tarafından sona doğru itilmektedir. Yasadışı iddialar pıtrak gibi çoğaşmaktadır. Söyler misiniz bana Türk milleti yüzyüze kaldığı alçaklıkları nasıl telafi edecektir? Hangi yollarl üstesinden gelecektir. Mİlli damalrlarımızı kesmeye çalışan Türklüğü yok etmeye çalışanlara nasıl tahammül edecektir? Yaşanmadık daha ne kalmıştır? Daha ne kadar Türk milleti aldatılacak?

-Açıktır ki Türkiye iş bilmez, kötü bir yönetim altındadır. Milletimiz feryat etmekte ve şikayetler artmaktadır.

- Bugün Türkiye kanlı terörün itibar kazandığı ve bölücülüğün üst düzeye çıktığı bir haldedir.

Bu haber 512 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,649 µs