En Sıcak Konular

Dededen CHP'liydi şimdi ise AK Partili oldu!

12 Mart 2013 10:09 tsi
AK Parti İzmir'de sürpriz bir transfere imza attı. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adayı olan dededen CHP'li olan Ömür Şanlı sessiz sedasız AK Parti rozeti taktı.

NEDEN AK PARTİ'Yİ SEÇTİ?

6 ay önce AK Parti'ye geçtiğini açıklayan Balkan göçmeni olan Ömür Şanlı'ya AK Parti rozetini Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taktı. İzmir'de çok iyi tanınan ve Konak'ta 120 içkili mekanın sahibi olan çiçeği burnunda AK Partili Ömür Şanlı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile uzun süredir sorunlar yaşıyordu. Aynı zamanda Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı hiçbir zaman işini siyasete karıştırmadığını dile getirirken AK Parti'ye geçiş sürecini şu sözlerle anlatıyor:

İZMİRLİLER AK PARTİ'YE ÖNYARGILI

"Zaten 6 ay önce kongrede AK Parti'ye geçmiştim. Rozetin takılması gerekiyordu. Onu da Balkanlı Bakanımız olduğu için böyle uygun gördüler. AK Parti'nin İzmir'de en büyük sıkıntısı, İzmirlilerin böyle bir önyargısının olması. İstanbul'da hangi bar, kulüp içkili diye kapatıldı ki? AK Parti'nin insanların yaşam tarzına saygılı olduğunu 6 aydır yaşayarak gördüm. Herkese kucak açıyor. Şimdiye kadar şehir efsanesine dönen içki yasaklama gibi böyle bir şeyi ben görmedim. Benim de yaşam tarzım belli. Sosyal, demokrat bir yaşam tarzım var. Ona, benim kırmızı çizgilerime dokunulursa zaten ben de AK Parti'li olmam."

"DEDEDEN CHP'LİYİZ" DEMİŞTİ

Şanlı, CHP'den milletvekili aday adayı olduğu zaman, "Atatürk'ün doğup büyüdüğü topraklarda doğdum. CHP'yi her zaman Atatürk'ün bir emaneti olarak gördüm. Babadan, dededen CHP'liyiz." açıklamasında bulunmuştu.

AK PARTİ'NİN KONAK'TAKİ ADAYI MI OLACAK?

Önümüzdeki yerel seçimlerde İzmir'de güçlü bir liste hazırlamaya çalışan AK Partili kurmaylarının Konak Belediye Başkanlığı için Ömür Şanlı'ya teklif götüreceği belirtilirken, Şanlı'nın da Ak Parti'den gelecek böyle bir teklife sıcak baktığı iddia edildi.


Haber 7

Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,740 µs