En Sıcak Konular

Demirel'in hastalığı ile ilgili şok iddia!

15 Şubat 2013 14:38 tsi
Özel Güven Hastanesi'nde tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hastalığı ile ilgili şok iddia!

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenilmiş, özel doktoru Aylin Cesur, Demirel'in mevsimsel solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle tetkik amacıyla hasataneye geldiğini söylemişti.

Süleyman Demirel'in Güven Hastanesi'nde bulunduğu kattaki tüm hastaların diğer katlara tahliye edildiği, özel ekibi dışında Demirel'in bulunduğu kata tüm giriş çıkışların kapatıldığı öğrenilirken hastalığı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre eski Cumhurbaşkanı Demirel domuz gribine yakalandı ve H1N1 virüsü Demirel'in sağlığını ciddi derecede tehdit ediyor.

SAĞLIK BAKANI'NA "AKCİĞER ENFEKSİYONU" BİLGİSİ VERİLDİ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Özel Güven Hastanesi'nde tedavi gören 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada "Bir akciğer enfeksiyonu dolayısıyla tedavi görüyor, çok olağanüstü bir sıkıntı olmadığını hekim arkadaşlarımızdan öğrendik. İyi bir ekip var. Tedavisini dinamik bir şekilde takip ediyorlar. Ümit ediyorum ki önümüzdeki günlerde kendisi yine normal yaşama dönecektir. Rahmetli babaannemin bir sözü vardı 'kasımların kabahati' diye. Çok kasımlar atlatmış bir cumhurbaşkanımız. İnşallah daha bir çok kasımları da atlatacaktır. Onun getirdiği bazı organ, böbrekleriyle, karaciğeriyle, kalple ilgili sınırda giden bazı sorunları olabiliyor. Ama şu anda tedavisinde bir sıkıntı yok. Gelişmeler olumlu, tıbbi iyileşme olumlu. İnşallah kısa zamanda da aramıza katılacaktır" demişti. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na bu bilginin Özel Güven Hastanesi Başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş tarafından verildiği biliniyor.

4 ŞUBATTA GELDİĞİ AÇIKLANMIŞTI

Özel Güven Hastanesi Başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş da 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in 4 Şubat'ta hastaneye tetkik amacıyla geldiğini, bu tetkikler sırasında başlangıç halinde solunum yolu enfeksiyonu tespit edildiğini bildirmişti. Tedavinin daha başarılı olması için Demirel'e yatış önerildiğini, kendisinin de bunu uygun gördüğünü ifade eden Küçükbaş, solunum yolu enfeksiyonunun tedavisinin belirli bir süreç gerektirdiğine işaret etmişti. Küçükbaş şu bilgileri vermişti: "Şu anda kendisinin durumu çok daha iyi ancak bir süre daha tedavisi devam edecek. Taburcu tarihine doktorlarımız karar verecek. Ama şu anda tedaviden iyileşmeyi zaten gözlemliyoruz. Kendisi şu an dolaşabiliyor. Kahvaltısını,yemeğini kendisi yiyor. Ancak tabii enfeksiyon ve nekahet döneminde olabildiğince temasa karşı dikkatli olmamız lazım. Kendisine tekrar sağlık anlamında sorun yaşatmamak için tedavinin gerektirdiği aşamaları tamamlamaktayız." (mansettv.com) 

Bu haber 833 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,971 µs