En Sıcak Konular

Kız öğrencilerin korkulu gecesi

24 Temmuz 2007 10:03 tsi
Kadıköy'de üniversite öğrencisi 2 genç kızın evine girdikten sonra çalıntı bir araç ile kaçmaya çalışan hırsızlar ile polis arasında amansız bir kovalamaca yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 04.00 sıralarında, Bakkalköy, Ulusu Caddesi, İlyas Bey Apartmanı'nda meydana geldi. Üniversite öğrencisi oldukları ve birlikte kaldıkları bildirilen 2 genç kızın oturduğu ikinci katta bulunan daireye balkondan tırmanan hırsızlar, evin içinde bir süre gezerek, bir diz üstü bilgisayar ve bir takım eşyalar aldı.

Tam bu sırada çıkan seslere uyanan Yeditepe Üniversitesi öğrencileri olduğu öğrenilen Eda Arkoç ve İpek Oya Kural, salona gelerek, hırsızlar ile yüzyüze geldi. Bunun üzerine paniğe kapılan hırsızlık zanlıları, geldikleri gibi yine balkondan kaçtı. Zanlılar, kendilerini aşağıda bekleyen ve Şile Yaylalı Köyü'nden çalıntı olduğu öğrenilen araç ile olay yerinden hızla uzaklaşırken, kızlar, başlarına gelen bu olayı hemen polise bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede ring halinde gezerken, belirtilen araca uygun olan bir aracı kovalamaya başladı. Tüm "dur" ihtarlarına uymayarak kaçan zanlılar, ara sokaklarda kaçmaya devam etti. Bir süre devam eden kovalamaca sonrasında, kullandıkları aracın hakimiyetini kaybeden ve içinde 4 kişinin olduğu araç takla attı. Araçtan çıkarak, yaya olarak kaçmaya başlayan şahısların peşini bırakmayan polis ekipleri, Suat Meydan isimli şahsı yakaladı.

Bir süre aramalarına devam eden ekipler, durumundan şüphelendikleri Maşallah Türkmen isimli diğer şahsı da gözaltına aldı. Türkmen, kendisinin olay ile bir ilgisinin olmadığını belirtirken, genç kızlar, evlerine giren
şahıslardan birinin Türkmen olduğunu teşhis etti. Bu arada araç içinde yapılan aramada iki genç kıza ait diz üstü bilgisayar ile bir miktar esrar maddesi ve bir adet silah ele geçirdi.

Yakalanan şahısların yapılan kimlik sorgulamalarında Türkmen'in çeşitli suçlardan sabıkası bulunduğu öğrenildi. Olaya karışan ve firarda olan Kenan Vural ile Ahmet Dursun isimli şahısların yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Haber7
 



Bu haber 491 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,036 µs