En Sıcak Konular

Bahçeli, Erdoğan'ı hem yerdi hem de övdü

5 Şubat 2013 10:59 tsi
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin parti grubunda konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği'ne yapılan saldırının gerçekleşme zamanı dikkat çekicidir. Karanlık emeller başkent Ankara'ya kadar geldi. Bunlar olurken hükümet neyle meşguldu. İnsanlık düşmanları büyükşehirleri mesken tutmuşken hükümet ve başbakan nereye gitmiştir.

-Ülkemiz kötü günleri fecaate yakın hadiseleri, özgürleşme adı altında yaşamak zorunda bırakılmamalıdır. Bölünmelerin flamasını sallayanlar her tarafı sarmaktadır. İçimizdeki yangın büyümektedir.

BDP'Lİ IRKÇILAR MİLLETİN ARASINA NİFAK SOKUYOR

-AKP-BDP İmralı-Kandil organizasyonuyla yönetilmektedir. AKP ile BPD'nin yapışık ikiz olduğunu ifade ederken ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkmıştır. Polise silah çekmeye teşebbüs eden BDP'li sefiller, başbakanın yanında sıralanmıştır. Ellerine fırsat geçerse ne yapacakları ortadadır. BDP'li ırkçılar AKP'den aldığı destekle milletimizin arasına nifak sokmaktadır. BDP'li bir vekil, sonradan bu ülkeye gelen Bosna, Arnavutlarla ilgili sözleri ırkçı kafanın göstergesidir. Bilinsinki Kafkaslardan balkanlardan göç eden muhterem fertler bu ülkenin asıl sahipleri onlardır. Bu marjinal kafa yapısına haddini bildirmekten de çekinmeyiz.

-Yeni anayasa sürecine müdahale eden caninin AKP'den isimler belirlemesi, Erbil'e gidecekler isimleri belirlemesi müzakerelerde nelerin konuşulduğunu ortaya koymaktadır. PKK'nın silahla yapamadığını çözüm adı altında hükümet aşama aşama yerine getirmektedir.  AKP'ye oy veren ve vatansever AKP'li vekiller de bu durumdan rahatsızdır.

HÜKÜMETE DESTEK

-Başbakan Erdoğan bir televizyon programında generallere terör örgütü mensubu denmesine tepki göstermesi bizim tarafımızdan hayretle karşılanmıştır. Başbakan için gelişme ancak geçmişiyle taban tabana zıt bir tavırdır. Demekki mesajlarımız yerine yavaş yavaş ulaşmakta. Kanun değişikliğiyle MİT Müsteşarına yönelik soruşturmanın kesilmiştir. Aynı duyarlılık o komutanlar için de sergilenmelidir. Yeni yasal düzenleme yapılması zorunludur. Başbakan Erdoğan sızlansa da bu isimlerin tutukluluk halleri devam etmektedir. Bunun için yasal adımlar derhal atılmalıdır. Buna destek vereceğimizi buradan bildiriyorum. TSK bugün terör örgütü, genelkurmay başbakanı terörist başı olarak suçlanıyorsa bunun failleri bellidir. Türk ordusunu köşeye sıkıştıran riyakarları bu millet ayırt edebilecektir. Bunlar, Avrupa'da AB'ci, ABD'de de BOP'çu, Mısır'da İhvan'cı, Moskova'da Şanghay'cı, Suriye'de el - Kaide'ci ama bir türlü Türk olamamış zavallıdır.

DIŞ POLİTİKA ELEŞTİRİSİ

-Suriye'nin bombalanmasını görmezden gelmiştir. Şanghay'la ilgili temelsiz atışlar son günlerin gündem maddesi haline gelmiştir. Bu birliğin temelinde Doğu Türkistan'a yapılan zulümler vardır. Bununla beraber AB ile Katolik nikah yapmanın yollarını arıyan başbakan şimdi boşa atmaktadır.

Devam edecek...

Bu haber 543 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,732 µs