En Sıcak Konular

CHP'li gençler, partili genç kızı dövdü!

22 Temmuz 2007 23:49 tsi
ANTALYA CHP İl Başkanlığı önünde bir grup genç, partili bir genç kıza saldırdı. Genç kızı tekme tokat döven partililer, olayı görüntülemek isteyen gazetecilere de saldırdı. Polis, olaylara müdahale etti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da gerginlik yaşandı. Sandıkların açılmasıyla büyük hayal kırıklığına uğrayan CHP Antalya'da milletvekili adayları ve il yöneticileri, hüsrana uğradı. Milletekili adayları Tuncay Ercenk, Hüsnü Çöllü ve Osman Kaptan'ın üzüntülü ve yorgun oldukları gözlendi. CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de seçim sonuçlarını il binasında takip etti. AKP'nin birinci parti çıkmasının ardından sinirlerin gerildiği CHP Antalya'da, Gençlik Kolları üyeleri, olay çıkardı. Aralarından genç bir kızı döven CHP'li gençler, bu olayı görüntülemek isteyen gazetecilere de saldırdı. CHP Antalya İl Başkanı Ömer Melli ve eski milletvekili Tuncay Ercenk'in araya girmesiyle yatışan CHP'li gençler, kısa süre sonra kendi aralarında tekrar kavgaya tutuştu. Tartışmaya Çevik Kuvvet polisi müdahale ederek kavga eden grubu ayırdı.
     
Yaşanan olumsuzlukların ardından parti binası önünde seçimi değerlendiren CHP Antalya İl Başkanı Ömer Melli, 2007 seçimlerinin partisi için çok önemli olduğunu fakat istenilen sonuca ulaşamadıklarını söyledi. Antalya merkezde 5 milletvekili çıkardıklarını belirten Melli, “2002 seçimlerinden yüzde anlamda daha çok oy aldık. Ama bunu başarı olarak görmüyoruz. 2007 seçimlerinde merkez sağın oylarının büyük çoğunluğu MHP ve AKP'ye yöneldiğini görüyoruz. Devlet olanaklarının bu kadar fütursuzca kullanıldığı, yaz günü dağıtılan kömürle vatandaşın oy vermeye muhtaç bırakıldığı bir ortamda böyle sonuç kaçınılmazdı'' diye konuştu.
     
Melli'nin ardından basın açıklaması yapan 22. Dönem CHP Antalya Mİlletvekili Tuncay Ercenk ise seçim çalışmalarını en küçük partiliden genel başkana kadar büyük titizlikle yürüttüklerini fakat istenilen sonuca ulaşamadıklarını söyledi.
     
milliyet

Bu haber 745 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,789 µs