En Sıcak Konular

Enkazın bulunması engellenmiş

3 Ocak 2013 15:29 tsi
Enkazın bulunması engellenmiş Helikopter düştükten sonra uzun süre hayatta kalan ve 112 Acil Servis ile görüşen İsmail Güneş'in yayınlanan 34 saniyelik ses kaydının yankıları sürüyor.

Ses kaydını değerlendiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, 17.42'de enkaz bölgesine gelen ekibin Gazeteci İsmail Güneş ile karşılaşmış olmasına vurgu yaptı.

Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) İsmail Güneş'in 34 saniye süren son telefon görüşmesini yayınlaması üzerine Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kartal, yayınlanan ses kaydına göre Yüksel Yancı'nın da hayatta olduğunun kesinleştiğini ama ısrarla birilerinin enkazın bulunmasını engellediğini dile getirdi. Kartal: "Şehit liderimiz ve yol arkadaşlarımızın içerisinde olduğu helikopter düştükten sonra uzun süre hayatta kalan İsmail Güneş'in 112 Acil Servis ile yaptığı 34 saniye süren son telefon görüşmesinin ses kaydında İsmail Güneş, 'ölmek üzereyim' diyor ve telefon kapanıyor. Yayınlanan ses kaydına göre o sırada BBP Sivas İl Başkan Yardımcımız Yüksel Yancı'da hayatta. Helikopter düştükten 2 saatten fazla zaman olmuş. İsmail'in yaptığı telefon görüşmeleri sayesinde anında yer tespiti yapılabilirdi. Bu ses kaydından ısrarla birilerinin enkazın bulunmasını engellediğini anlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bu haber 805 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,995 µs