En Sıcak Konular

Milletvekilinin yanında oğluna biber gazı

22 Temmuz 2007 16:08 tsi
Isparta CHP milletvekili Mevlüt Coşkuner, Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın koruma polisinin oğlunun gözüne biber gazı sıktığını öne sürdü.

Isparta CHP milletvekili Mevlüt Coşkuner ile Isparta'nın AKP'li Belediye Başkanı Hasan Balaman, seçimin başladığı saatlerde Belediye İşhanı önünde kavga etti. Milletvekili Coşkuner, olayın belediyenin hizmet satın aldığı özel temizlik şirketinin elemanlarının, otomobilini kamerayla görüntülemesi üzerine çıktığını iddia etti. Belediye Başkanı Balaman ise CHP'lileri sokakta broşür dağıtırken yakaladıklarını öne sürdü. Coşkuner, yanında bulunan oğullarından Özgür Coşkuner'e, temizlik şirketinin bir elemanının bıçak çektiğini, Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın koruma polisinin de gözüne biber gazı sıktığını öne sürdü.


Isparta CHP milletvekili Mevlüt Coşkuner, oğulları 37 yaşındaki Çağlayan Coşkuner ve 33 yaşındaki Özgür Coşkuner ile bu sabah otomobilleriyle partili gözetmenleri sandık başına götürürken, Isparta Belediyesi'nin hizmet satın aldığı temizlik şirketi ÇEVTEM'in elemanlarının, aracını kamerayla görüntülediğini iddia etti. Otomobilin arka plakasının düşmüş olduğu için görüntülendiğini belirten Coşkuner, “Belediye İşhanı'nın önüne geldiğimizde polis durdurdu. Meğer ihbar etmişler. Oysa ben daha önce plakanın düştüğünü fark edince, Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'ne bildirimde bulunmuştum. Belediye Başkanı Hasan Balaman, Özel Kalem Müdürü Selim Müftüoğlu ile yanlarında kim olduğunu bilmediğim bir erkek de olay yerine geldi. Bize hakaret etmeye başladılar” dedi.


Coşkuner, tanımadığı o kişinin oğullarına bıçak çektiğini, bunu gören çevredekilerin de gelip adamı dövdüğünü iddia etti. Coşkuner, sözlerini şöyle sürdürdü:


“O sırada koşarak Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ve koruma polisi de geldi. Emniyet Müdürü de bize karşı sert konuşmaya başladı. Olayı anlatmaya çalışıyorum, ‘Müdürüm’ diyorum diye, ‘Bana müdürüm diyemezsin, ben Emniyet Müdürüyüm diye bağırdı. Koruması da oğlum Özgür'ün gözüne biber gazı sıktı. Isparta Emniyet Müdürü Seyhan, AKP İl Başkanı gibi hareket ediyordu.”


BROŞÜR TARTIŞMASI

Isparta Belediye Başkanı AKP'li Hasan Balaman ise olayın, seçim yasakları başlamasına rağmen CHP'lilerin broşür dağıtması nedeniyle çıktığını iddia etti. Saat 05.00'ten itibaren broşür dağıtan CHP'liler ile uğraştıklarını söyleyen Balaman, “Seçim kampanyaları yürütülürken bazı siyasi partiler ortamı lekelediler. Kriz çıkararak seçimden yararlanmaya çalıştılar. Bu magandalara halkımız prim vermeyecektir” dedi.


Polisin iki tarafın arasına girerek önlediği kavgadan sonra Coşkuner'in oğlu Özgür Coşkuner ile ona bıçak çektiği öne sürülen ÇEVTEM personeli Adem Çoban polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

hürriyet



Bu haber 2,262 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,539 µs