En Sıcak Konular

Suriye krizinde sona yaklaşılıyor

29 Aralık 2012 21:54 tsi
Suriye krizinde sona yaklaşılıyor Başbakan Erdoğan, "Suriye'de 2 yıldır devam eden bu kanlı, bu zalimane süreç artık sona yaklaşıyor" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirirken, ''Bu sürecin artık sonuna gelindiğine dair güçlü sinyaller almaya başladık. Yaklaşık 2 yıldır devam eden bu kanlı, bu zalimane süreç artık sona yaklaşıyor. Suriye'de halkın taleplerini karşılayan bir yönetim inşallah kısa sürede yönetime gelecektir''dedi.

Erdoğan, yarın Şanlıurfa'da Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadırkent ve kampları Suriyeli muhaliflerin liderleriyle ziyaret edeceğini bildirdi.

Erdoğan, ''Bakın şimdi havaalanlarını muhalif güçler yani Suriye halkı ele geçirmeye başlayınca, artık uçaklar işgöremez hale gelince şimdi Scud füzelerini kullanmaya başladı. Ne yaparsa yapsın hak galip gelecektir'' dedi.

Hizmet verme dertleri yok

Erdoğan, halka hizmet etmeyen belediye başkanlarının hem halk tarafından hem de parti tarafından denetleneceğini de belirterek, ''Ama şu anda bölücü terör örgütünün uzantısı parti gibi değil. Çünkü o partilerin hizmet diye gibi bir derdi olmadığı gibi onlara oy verenlerin de hizmet alma gibi bir derdi yok, maalesef. Onlarda sadece ne var? İdeoloji var. İsterse pislik içinde yatsınlar kalksınlar gidiyor yine onlara oy veriyor. Kardeşim sen hizmete mi oy veriyorsun yoksa ideolojiye mi? Senin insanca yaşamak hakkın değil mi? Sana insanca yaşama ortamı hazırlamayanlara niye oyunu veriyorsun?'' dedi.

AA



Bu haber 1,018 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,358 µs