En Sıcak Konular

Destici'den sevenlerine müjdeli haber

25 Aralık 2012 11:22 tsi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sağlık durumunun iyi olduğunu, yarın taburcu olmayı beklediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Salih Kapusuz, Destici'yi, geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Destici, ziyarette, kazanın, şoförünün kullandığı aracıyla bu sabah bir televizyon programına katılmak üzere seyrettiği sırada, GATA kavşağında meydana geldiğini söyledi.

Kazadan hemen önce bilgisayarında gündem başlıklarını kontrol ettiğini belirten Destici, ''Şoförümün ve korumamın paniklediğini görünce bir şeyler olduğunu anladım. Araba önümüze aniden çıktı. Biz yolda ilerlerken o aniden sola dönmeye çalıştı. Çarpışma sonrası kafamı pencereye çarptım. Araba orta refüje çıkınca kafamı bu kez tavana çarptım. Araç daha sonra direğe çarparak durdu'' dedi.

Kaza sonrası kafasındaki kanama nedeniyle GATA'ya kaldırıldığını hatırlatan Destici, yapılan ilk müdahale sonrası kanamanın durdurulması üzerine Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini dile getirdi.

Hastanede kendisiyle yakından ilgilenildiğine değinen Destici, ''Allah'a şükür iyiyiz, her şey normal, inşallah yarın taburcu olacağız'' diye konuştu.

Destici, geçen haftaki Gazze ziyareti sırasında, içinde bulunduğu konvoydaki bir aracın kuma saplanması nedeniyle zor anlar yaşadıklarını da kaydetti.

Şahin de Destici'ye partisi adına ''Geçmiş olsun'' dileğinde bulunarak, ''Bu tür olaylar insanın başına geliyor. Araba için 'Altından yel geçiyor. Allah kaza bela vermesin' derler'' ifadesini kullandı.

Ziyaret sonrası hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Şahin, Destici'nin en kısa zamanda normal yaşamına dönmesi temennisinde bulundu.

AA



Bu haber 532 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,846 µs