En Sıcak Konular

Şişli'de yangın

14 Aralık 2012 09:01 tsi
Şişli'de çıkan yangında, itfaiye ekiplerine rağmen iki katlı ahşap bina tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi, paniğe kapılan Ganalı bir kadın sinir krizi geçirdi.

Kurtuluş, Eskişehir Mahallesi, Avşar Sokak'ta bulunan 2 katlı ahşap binada iddialara göre elektrik sobasından dolayı gece saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. Bekar gençlerin kaldığı dairede başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bütün binayı sardı. İhbar üzerine olay yerine önce Beyoğlu itfaiye ekipleri, daha sonra da takviye olarak Şişli ve Fatih ekipleri sevk edildi. Yangın yaklaşık 2 saatte söndürüldü, ancak ahşap bina kullanılamaz hale geldi.

Bu arada, yangının çıktığı binanın yanındaki apartmanda oturan Gana uyruklu Ayşe isimli bir kadın, yangın sonrası sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Düzgün olmayan Türkçe'siyle basın mensuplarına, ''2 gece önce rüyamda evimizin yandığını gördüm. Yangında 2 buçuk yaşındaki oğlum Ghing'in öldüğünü, erkek kardeşim Calins'in de yaralandığını görmüştüm. Rüyam gerçek oldu ancak oğlum ölmedi, kardeşim de yaralanmadı. Allahım'a şükürler olsun'' diyerek sokakta secdeye kapandı.

Oğlu ile yanan ev arasında sürekli koşuşturan Ganalı kadın, sakinleştirilmek üzere Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yanan binanın üst katında oturan Tamer Karaüzüm ''Yangın büyük olasılıkla elektrikli ısıtıcıdan çıktı. Kendimizi dışarı atarak canımızı zor kurtardık. Tek tesellimiz ölen ya da yaralanan olmaması'' şeklinde konuştu.

Ganalı genç kadının komşusu ve yanan binanın alt katında oturan Türkan Satıroğlu ise ''Her şeyimiz yandı kül oldu. Kışın ortasında artık kalacak yerimiz de yok. Beyoğlu Belediye Başkanımız bize sahip çıksın'' dedi.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

aa


Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,584 µs