En Sıcak Konular

Talipoğlu taburcu edildi

13 Aralık 2012 12:17 tsi
Program yapmak için Isparta'ya gelirken Burdur'da yol kenarındaki köylülerin sattığı mantardan yedikten sonra zehirlenen Tayfun Talipoğlu, 3 gündür tedavi gördüğü hastanede son yapılan kan tahlilinde karaciğer enzim ve böbrek fonksiyon değerlerinin no

Burdur'un Bucak ilçesi Elsazı köyü mevkisinde köylülerin mantar sattığını görerek duran ve ikram edilen mantarı 3 arkadaşı ile yiyerek zehirlenen Talipoğlu, gündür tedavi gördüğü Isparta Devlet Hastanesi'nde son yapılan kan tahlilindeki karaciğer enzim ve böbrek fonksiyon değerlerinin normal çıkması üzerine dün akşam taburcu edildi.

Hastaneden ayrılarak, konakladığı otele giden Talipoğlu, bu akşam saatlerinde şehirden ayrılacak.

Taburcu edildikten sonra hastane görevlilerini ziyaret eden Talipoğlu, ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece taburcu edildiğini, hastane personelinin kendisiyle çok iyi ilgilendiğini söyledi.

Kötü bir vesileyle geldikleri Isparta'da çok güzel dostluklar edindiğine dikkati çeken Talipoğlu, ''Isparta'ya sevgiyle bakıyorduk, ama şimdi daha çok sevgimiz oluştu. Isparta'ya haber için gelmiştik. 4 günü haber için geçirecektik. Onun için Isparta'ya bir kar yağsın, Isparta kendine gelsin, 2 hafta sonra tekrar haber yapmaya geleceğiz. Eksiğimizi tamamlayacağız'' dedi.

Hastaneden taburcu edilmesine rağmen doktorunun tavsiyelerine uyacağını vurgulayan Talipoğlu, kontrollere devam edeceğini, bu işin ne kadar ciddi olduğunu öğrendiğini kaydetti.

Talipoğlu, bir daha mantar yemeyeceğini belirterek, ''Yollarda, parklarda, araçların girmemesi için mantar şeklindeki taşları kaldırtmayı bile düşünüyorum'' dedi.

Uzman Dr. Mehmet Sert ise Talipoğlu'nun yapılan son tahlillerinde herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını söyledi. Mantar zehirlenmelerinde bulguların geç ortaya çıkabileceğini ifade eden Sert,  bu nedenle Talipoğlu'nun ayaktan tedavisine devam edeceklerini söyledi.

Bir televizyon programında ekrana gelecek ''Her Yer Anadolu, Tayfun Talipoğlu'' programı için 9 Aralık'ta Isparta'ya gittiği sırada Burdur'un Bucak ilçesi Elsazı köyü mevkisinde köylülerin mantar sattığını görerek duran ve ikram edilen mantarı 3 arkadaşı ile yiyerek zehirlenen Talipoğlu, hastaneye kaldırılmıştı. Talipoğlu ile birlikte zehirlenen 3 kişi de dün taburcu edilmişti.

aa


Bu haber 550 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,808 µs