En Sıcak Konular

Tekin: 2001'de olduğumuz noktadayız

12 Aralık 2012 17:31 tsi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ''Dokunulmazlık konusunda Cumhuriyet Halk Partisi çok net. 2001 yılında hangi noktadaysak bugün de aynı noktadayız'' dedi.

Partisinin Samsun İl Başkanlığı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin, Türkiye'de, yoksulluğun, sefaletin, işsizliğin, hacizlerin hat safhaya ulaştığı bir dönemin yaşandığını öne sürdü.

Gürsel Tekin, ''Önümüzdeki yerel seçimler bizim için bir sınav olacak. Yerel seçimlerde bütün bu birikmiş sorunların üstesinden gelebilecek iradeyi göstereceğiz'' diye konuştu.

AK Parti'nin ''yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar bitecek'' diyerek, ''3Y'' sloganıyla yola çıktığını söyleyen Tekin, gelinen süreçte yoksulluğun gittikçe büyüdüğünü, Türkiye'nin yasaklı bir ülke haline geldiğini ve yolsuzluğun her yerde olduğunu savundu.

-Dokunulmazlık konusu-

CHP'nin sadece işsizlik, yoksulluk ve esnafla ilgili değil, iklimle ilgili bile projeleri olduğunu anlatan Tekin, şöyle devam etti:

''Bu konuda hiç tereddütünüz olmasın. Cumhuriyet Halk Partisi sayfasına girdiğinizde Cumhuriyet Halk Partisi'nin işsizlikle, yoksullukla ilgili bütün projelerini göreceksiniz. Türkiye'de yoksulluk kader değildir. Bu ülkenin en büyük kadersizliği bu siyasetçilerdir.''

Bir gazetecinin ''Dokunulmazlıkların kaldırılması konusuyla ilgili neler düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine Tekin, şunları kaydetti:

''Milletvekillerinin yüzde 60'ı yolsuzlukla suçlanıyor. Yolsuzluk çok hoş bir şey mi, onu görmeyecek miyiz? Dokunulmazlık konusunda Cumhuriyet Halk Partisi çok net. 2001 yılında hangi noktadaysak bugün de aynı noktadayız.''


 AA



Bu haber 667 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,067 µs