En Sıcak Konular

Bakanı Şahin:Toplum olarak hepimiz yanındayız

6 Aralık 2012 13:26 tsi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, AK Parti' vekil Fatma Salman'ın moralinin gayet iyi olduğunu belirterek ''Hızla düzeliyor. Toplum olarak hepimiz yanındayız'' dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Koza Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nin açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman'ın basına yansıyan savcılık ifadelerinin hatırlatılması üzerine Şahin, konuyla ilgili daha önce de açıklama yaptığını ve verilen desteği anlattığını söyledi.

Fatma Şahin, koruma talebinin şiddet sonrasında verilip verilmediğine ilişkin soruya ilişkin de şöyle ''Milletvekilimiz olsun ya da olmasın bize intikal eden her olayda biz aynı duyarlılıkla hareket ediyoruz. Kim olursa olsun şu ana kadar bize ulaşmış bütün vakalarda aynı yol ve yöntemi uyguladık. Milletvekilimize özel bir şey de yapmadık'' diye konuştu.

''Şiddet olmadan da koruma verilir mi'' sorusuna Şahin, ''Uzmanlar tarafından şiddet olduğu kesinleşiyorsa mahkeme kararıyla koruma veriliyor'' yanıtını verdi.

Fatma Salman ile görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine de Şahin, telefonla konuştuğunu ve yanına gittiğini söyledi. Salman'ın moralinin gayet iyi olduğunu belirten Şahin, ''Hızla düzeliyor. Toplum olarak hepimiz yanındayız. Herkes kendiyle alakalı çok olumlu şekilde destek veriyor. Hızlı bir şekilde toparlanıp, Meclis'e gelip çalışmaya başlayacak'' diye konuştu.

Emine Erdoğan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da açılıştan ayrılırken, basın mensuplarının kadına şiddete yönelik soru sormak istemesi üzerine, ''Bir şey sormanıza gerek yok. Zaten burası her şeyi anlatıyor'' dedi.

aa


Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,149 µs