En Sıcak Konular

İşte G.Saray ve F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri

6 Aralık 2012 10:51 tsi
Şampiyonlar Ligi H Gubu'nda topladığı 10 puanla 2. tura geçen ve son 16 takım arasına giren Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde 20 Aralık Cuma günü yapılacak olan kura çekimine 2'inci torbadan girecek olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri oynanan son maçlarla birlikte belli oldu.

Grubunda ikinci sırayı alan sarı kırmızılı takım, ilk tur grup aşamasını lider olarak tamamlayan 7 takımdan biriyle eşleşecek. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri şu şekilde:


A Grubu: Paris Saint-Germain FC (Fransa) B Grubu: FC Schalke 04 (Almanya) C Grubu: Malaga CF (İspanya) D Grubu: Borussia Dortmund (Almanya) E Grubu: Juventus (İtalya) F Grubu: FC Bayern Münih (Almanya) G Grubu: FC Barcelona (İspanya)


Aynı ülke temsilcilerinin ve aynı gruptan üst tura çıkan takımların birbirleriyle eşleşme ihtimalinin olmadığı kura çekiminde FC Porto (Portekiz), Arsenal FC (İngiltere), AC Milan (İtalya), Real Madrid CF (İspanya), FC Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Valencia CF (İspanya), Celtic (İskoçya) ve Manchester United (İngiltere) muhtemel rakipler arasında yer almıyor.

Fenerbahçe'ye zorlu rakipler:

Devler Ligi'nde gruplarını 3. sırada bitiren en düşük puana sahip 4 takım, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakipleri olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde elenerek UEFA Avrupa Ligi'nde yollarına devam edecek ekipler BATE Borisov, Ajax, Dinamo Kiev, Zenit bulunuyor.

Avrupa Ligi'nde son 32'yi garantileyen takımlar ise şöyle:
Levante Racing Genk Plzen Bordeaux Napoli Dnipro Newcastle United Lazio Atlético Madrid Hannover Bayer Leverkusen Metalist Kharkiv Lyon Sparta Prak Rubin Kazan Inter Anzhi Steaua Bükreş

Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,602 µs