En Sıcak Konular

Erkan Mumcu'dan olağanüstü kongre kararı

20 Temmuz 2007 15:46 tsi
Erkan Mumcu'dan olağanüstü kongre kararı 

Anavatan lideri Mumcu, partisini eylülde olağanüstü kongreye çağıracağını açıkladı. Mumcu, bunun, partinin tüm yönetiminin yeniden belirleneceği bir kongre olacağını ifade etti.

Başkanı Erkan Mumcu, partisini eylül ayı içerisinde olağanüstü kongreye çağıracağını açıkladı. Mumcu, yaptığı yazılı açıklamada, 2-3 Haziran'da yapılan Olağan Büyük Kongre'nin; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin siyasi etkileri, birleşme süreci ve erkene alınan seçim takviminin belirlediği olağanüstü şartlarda hayata geçirdiklerini belirtti. Yeni döneme ilişkin kararlar almak ve geride bırakılan dönemin tam bir muhasebesini yapmak üzere parti genel kurulunun toplanmasında yarar gördüğünü kaydeden Mumcu,''Hiç şüphesiz; genel başkan olarak kendi sorumluluğumda olan konuların muhasebesini de genel kurulun hem bilgisine hem de onayına sunmak, siyaset anlayışımın ve birey olarak ahlakımın bir gereğidir'' dedi.

Ağustos ayı başlarında yapılacak MKYK toplantısında kararlaştırılacak takvime göre, genel başkanlık yetkilerini kullanarak partiyi eylül ayı içerisinde olağanüstü kongreye çağıracağını bildiren Mumcu, bunun, genel başkanlık dahil partinin tüm yönetiminin yeniden belirleneceği bir kongre olacağını ifade etti. Mumcu, açıklamasında, ''Şahsıma yönelik husumetler yüzünden Anavatan Partisi'nin yıpratılmaya çalışıldığı bu süreçte, partimizin kaderi hakkında harici taarruzlara meydan vermeden, partimin gerçek sahipleriyle birlikte geleceğimizi belirleme iradesini hep birlikte ortaya koyacağımıza inanıyorum'' ifadesine yer verdi.


haber7



Bu haber 200 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,750 µs