En Sıcak Konular

Akşener: Bu ülkeden çakıl taşı koparmak isteyenin...

5 Aralık 2012 16:23 tsi
MHP'li TBMM Başkanvekili Meral Akşener, "Bu ülkeden tek bir çakıl taşı koparmak isteyenin kafasını kırarım. Bölemeyecekler, alamayacaklar, yapamayacaklar. Bunu yol yakından öğrenirlerse Türkiye için, barış için ve hepimiz için iyi olur" dedi.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Balkan Savaşlarının 100. yılı dolayısıyla İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda düzenlenen "I. Uluslararası Balkanlar ve Göç Kongresi"ne katıldı. Kongrede konuşan Meral Akşener, "Abdullah Öcalan'ın heykelini yapmak isteyenlere, 'hadi yapın da görelim, biz Rumeli kadınları ellerinizi kırarız' dedim. Sonra bir şey oldu, internet sitelerine düştü. O internet sitelerinde yorumlar başladı. Rumeli Balkan göçmenleriyle ilgili bir propaganda var. -Türk'ü Kürt'e düşürüyorsunuz, bizi birbirimizden ayırıyorsunuz, siz Cumhuriyet'i temel olarak aldınız, ne Türksünüz, ne Müslümansınız, dolayısıyla kraldan çok kralcısınız- diyen bir propaganda var uzun zamandır. Bizim Müslümanlığımızı, inancımızı sorgulamaya hiç kimsenin haddi de yoktur, hakkı da yoktur" diye konuştu.

"Vatan kaybetmenin, toprak kaybetmenin ne olduğunu biliyoruz ve bizim gidecek başka bir yerimiz yok" diyen Akşener, şunları söyledi:

"Olmadığı için de bu ülkeden tek bir çakıl taşı koparmak isteyenin kafasını kırarım. Bölemeyecekler, alamayacaklar, yapamayacaklar. Bunu yol yakından öğrenirlerse Türkiye için iyi olur, barış için iyi olur, hepimiz için iyi olur. Vermeyeceğiz, ne yaparsanız yapın vermeyeceğiz."

Bu haber 693 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,686 µs