En Sıcak Konular

Günay Kotil BTP’ ye Katıldı

20 Temmuz 2007 10:49 tsi
CHP’li eski İstanbul Belediye Başkanı Aytekin Kotil’in kardeşi Günay Kotil, DSP Bakırköy eski İlçe Başkanı İrfan Abuhan ve MHP’den Hüseyin Adanur BTP'ye katıldı.

İstanbul siyasetinin kaynadığı kazanlardan biri olan Bakırköy Osmaniye Cemiyet Kıraathanesi’de düzenlenen törenle 3. Bölge Milletvekili adayları Mehmet Emin Koç, Fikret İnan, Coşkun Gündüz, Sabiha Karamustafa, Ayşe Sema Kavasoğlu, Orhan Dede ve 2. Baölge Milletvekili adayları Selim Kotil ve Murat Çabas katıldı. BTP Milletvekili adayları Koç ve Kotil, törenden önce vatandaşlara hitap ettiler.

Düzenlenen törenle BTP rozeti takan Günay Kotil, “Türkiye’nin en iyi kadrosuna, ülkemizin kurtuluşu için “Milli Ekonomi Modeli”ne sahip, en önemlisi bir lidere sahip olan Bağımsız Türkiye Partisi saflarında bulunmak bana gurur veriyor.  Senelerdir, bütün siyasi partileri denedik. Hiçbir siyasi parti ve model ülkemiz için bir çözüm olmadı. Prof. Dr. Haydar Baş’ın “Milli Ekonomi Modeli” çok mantıklı…  BTP’nin kadrosu helal ekmek yemiş kişilerden oluşmaktadır. Bu ülkeyi düzlüğe çıkarak kadro bu kadrodur. Zaten ; “Mili Ekonomi Modeli”, BTP’nin kadrosunu ve liderini beğendiğim için bu saflara geçtim.” dedi.

BTP saflarına katılan ve kurmaylarıyla birlikte kendisine BTP rozeti takılan DSP eski ilçe Başkanı İrfan Abuhan da “Temiz siyaset ve ülkenin kurtuluşu olarak gördüğümüz Bağımsız Türkiye Partisinde siyaset yapmaya karar verdik. Bütün kadro olarak ülkemizin lider ülke projesini hayata geçirmek için buradayız. Diğer partiler bu ülkeye bir şey veremez. Çünkü Hepsi kurtuluşu AB ve IMF’de aramaktadır. Diğer partiler bir tarafa, BTP bir tarafa” şeklinde konuştu.

haber7



Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,171 µs