En Sıcak Konular

Batman'da aşiretler AK Parti'ye yürüyor

19 Temmuz 2007 14:49 tsi
Batman'da aşiretler AK Parti'ye yürüyor 

22 Temmuz da yapılacak erken genel seçimine 3 gün kala Batman'da oy potansiyelleri 15 binleri bulan aşiretler topluca AK Parti'ye katıldı. AK Parti'ye katılan aşiretler arasında:

Yılmaz Ekinci'nin haberi

22 Temmuz da yapılacak erken genel seçimine kısa bir zaman kalmasına Güneydoğuda siyaset iyici ısınmaya başladı. Oy potansiyelleri yaklaşık 15 binleri bulan aşiretler toplu halde katılım sağladığı AK parti seçim lokalleri dolup taşıyor. Batman da dün akşam saatlerinde Habizbini, ve Kaya aşiretleri toplu halde AK parti seçim lokaline yürüyerek destek verdiklerini açıkladılar. AK parti seçim lokaline gelen aşirtelmir İl başkanı Ömer Ele. Mİlletvekil adayları Ail Suçin, M. Nezir Nasıroğlu, ve Emin karşıladı.

KAYA AŞİRETİ CANIMIZLA VARIZ

Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Hisar beldesinde bulunan ve büyük oy potansiyeline sahip Kaya aşireti lideri H. Hasan Kaya, Hisar Belde Belediye Başkanı Zübeyir Kaya, Karadeniz Bakır İşletmeleri genel müdür yardımcısı Haluk Kaya ve Soymen Menkul kıymetler borsası Güneydoğu Bölge sorumlusu İsmail Hakkı Kaya’ın aralarında bulunduğu kalabalık bir kitle ile AK parti seçim lokaline gelerek 22 Temmuzda var güçleriyle AK partiye destek vereceklerini söylediler. Aşiret Reisi H. Hasan Kaya yaptığı açıklamada “Bu parti bizimdir. Bu parti ülkeye büyük hizmetler yapmaktadır. Sonuna kadar bu partiyi destekleyeceğiz derken Hisar Belde Belediye Başkanı Zübeyir Kaya ise AK parti Bayrağını Batmanda kuruluşunda Hisarlılar dalgalandırmıştır. Canımız pahasına bu partiyi destekleyeceğiz” dedi.

 

 

ARALARINDA GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI DA VAR

Hisar beldesi kaya aşiretinden olan ve 2003 seçimlerinde Batmanda AK parti’den 4. sıra Milletvekili adayı olan, bu seçimde de Milletvekili aday adayı olan Karadeniz Bakır İşletmeleri Genel Müdür yardımcısı Haluk Kaya ‘da bir açıklama yaparak “ ben bu partiden Milletvekili adayı oldum, aday adayı oldum ancak bu seçimde genel merkezin taktiri ile listeye girmedim. Partiye olan bağlılığım devam ediyor. Ben makam ve koltuk peşinde değilim. Batman istikrarı ve insanların mutluluğu için sonuna kadar AK partiyi destekleyeceğini” söyledi.

HABİZBİNİ AŞİRETİ TEK VÜCUT..

Batmanda tanınmış aşiretlerden biri olan Habizbini aşireti tek vücut olarak AK parti seçim lokaline gelerek destek verdiklerini söylediler. Batman’ın en işlek caddesi olan Turgut Özal Bulvarında toplanan aşiret, lider Niyazi Demir ve dostları toplu olarak AK parti seçim lokaline yürüdüler. Aşiret lideri iş adamı Niyazi Demir “ Ak partiye yaptığımız bu katılım aşiretin bölündüğünü söyleyenler görsünler ki Habizbin aşireti tek vücuttur. Ayrı ayrı hareket ediyorlar diyenlere ders olsun. Biz tüm gücümüzle Ak partiyi destekleyeceğiz diyerek zaferin 23 Temmuz sabahı AK partinin olacağını”belirtti.

AK PARTİ 75-80 BİN OY ALACAK

AK partiye yapılan katılımlar Milletvekili adayların bir hayli sevindirdi. Milletvekili adaylarından M.Nezir Nasıroğlu, katılımların sevindirici olduğunu söyledi. Nasıroğlu Kaya ve Demir ailelerinin AK partiye destek vermesini anlamlı bulduğunu ifade ederek Batmanda AK partinin 75-80 bin oy alacağın söyleyerek herkese teşekkür etti. 4. sıra Milletvekili adayı M. Ali Suçin ise katılımlar berekettir. Bu bereket başbakanımızın bereketidir. Halkımız AK parti iktidarını gördü. Yapılan hizmetleri gördü. Bu yüzden Halkımız büyük bir teveccüh göstermektedir. Katılımlardan dolaya halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 


Haber 7
 



Bu haber 5,887 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,829 µs