En Sıcak Konular

Yollarda durum nasıl ?

15 Kasım 2012 10:21 tsi
Bazı yollar trafiğe kapatılırken, bazılarında ise kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Karabük-Eskipazar yolunun 1'inci kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
 
Dursunbey-Balıkesir yolunun 25-26'ncı kilometreleri arasındaki (Bağtepe Köyü mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 13.30-14.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
 Konya-Seydişehir yolunun 35-39'uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılıyor.
 
Havran-Balıkesir yolunun 27'nci kilometresindeki (Balya Ayrımı mevki) patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve 17 Kasım tarihinde 13.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 Beyşehir-Konya yolunun 1-3'üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
 Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
 
Anadolu Otoyolu Çaydurt Kavşağı-Gerede Kavşağı arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Yeniçağa Kavşağının Ankara-İstanbul yönü kapalı olacağından Ankara yönünden gelenlerin Gerede Kavşağını veya Çaydurt kavşaklarını kullanmaları gerekiyor.
 
Anadolu Otoyolunun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı 0-4'üncü kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasım tarihine kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.
 
Trabzon-Rize yolunun 18-25'inci kilometreleri, (Arsin Organize Sanayi Bölgesi) 30-34'üncü kilometreleri ve (Yanbolu-Sürmene girişi) 44-47'nci kilometreleri arasındaki (Çamburnu Tüneli çıkışı-Of arası) ÇEDAŞ tarafından yapılacak olan aydınlatma çalışmaları nedeniyle 19 Kasım tarihine kadar 07.00-16.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.
 
Beyşehir-Ilgın ayrımı kavşağı-Konya yolunun 3-13'üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
 
Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun 41-50'nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
 
Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
 
Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak, trafik alternatif güzergâhlardan sağlanacak.
 
Söke-Milas yolunun 0-19'uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
 
Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
 
Artvin-Erzurum yolunun 1-18'inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevkileri arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

trthaber
 

Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,829 µs