En Sıcak Konular

Baykal da Çiller'den kaçmış

19 Temmuz 2007 10:58 tsi
Baykal da Çiller'den kaçmış Her fırsatta Başbakan'ı ekranda tartışmaya davet eden ve kendisiyle tartışmaktan kaçtığını söyleyen Baykal'ın,Tansu Çiller'in ekran davetinden kaçtığı ortaya çıktı. İşte o belge:

Seçim öncesi Başbakan Erdoğan’ı TV’lerde düelloya davet eden CHP lideri Deniz Baykal’ın 2002 seçimlerinde Tansu Çiller’in canlı yayın davetini kabul etmediği ortaya çıktı. 3 kasım seçimler öncesi zamanın DYP lideri olan Çiller, Baykal’ı canlı yayına düelloya davet etmiş, ancak CHP lideri bu çağrıya cevap vermemişti.


Çiller, gazetelere verdiği ilanda Erdoğan ve Baykal’ın yan yana fotoğrafını da koyarak, ‘’ Çiller’den korktular işte. Kaçtılar ‘’ şeklinde halka şikayet etmişti. Baykal da, Erdoğan’ı Çiller gibi gazetelere ilan vererek ‘’ kaçmak’’ ile suçluyor. 

Bugün Gazetesi


İşte o haber:


Çiller, Baykal’ı TV’ye çağırdı

 

 

DYP lideri, rakiplerinin hesap kitap bilmediğini, ekrana çıkmaktan çekindiğini öne sürerek, "Deniz Baykal’ı çağırıyorum. Televizyonda karşıma gelsin" dedi

 


     AYDIN HASAN Eskişehir

     DYP lideri Tansu Çiller seçim meydanlarında CHP ve Kemal Derviş’e yüklenmeye başladı. Çiller dün Eskişehir Odun Pazarı Meydanı’ndaki mitinge katıldı. Çiller’den önce Mehmet Ali Bayar ile Tuğrul Türkeş seçim otobüsünün üzerinden kısa birer konuşma yaptı. Çiller sağı DYP’de birleştirdiklerini savunarak Bayar ve Türkeş’in yanı sıra Yıldırım Akbulut ve Aydın Menderes’in selamlarını getirdiğini söyledi. Çiller, "Siz de sandıkta birleşin. Bu hasta adam görüntüsünden kurtulalım" diye konuştu. Konuşmasında ağırlıklı olarak Derviş’e yüklenen Çiller şunları söyledi: "Ecevit’e takılmış olan Derviş şimdi de ‘altı ok’a takılmış, yine geliyor. O Derviş hükümetin en büyük ortağıydı. O Meclis fason olarak IMF’ye çalışır hale getirildi. Bu iş Baykal ve Derviş ile olmaz. Hiçbir kurtuluş savaşı ithal kumandan ile yapılmaz."
     
     ‘Başbakan adayları yok’
     Çiller, Uğur Dündar’ın "Seçim Arenası" porgramında liderlerin kendisiyle karşılaşmak istemediklerini de öne sürerek, "Hesapları kitapları yok, bilgiden kaçıyorlar. Baykal’ı çağırıyorum, televizyonda karşıma gelsin" dedi. AKP’ye de yüklenen Çiller, bu partinin başbakan adayının bile henüz belli olmadığını ifade etti.

 

 



Bu haber 241 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,109 µs