En Sıcak Konular

AK Parti seçim gecesine hazır

19 Temmuz 2007 11:11 tsi
Genel merkezin giriş katında bulunan geniş salon, basın mensuplarına ayrıldı. Salondaki iki dev ekrandan parti yöneticileri ve basın mensupları sonuçları an be an takip edebilecek.

AK Parti seçim gecesine hazır

AK Parti, 22 Temmuz gecesine sıkı hazırlanıyor. Parti genel merkezinde, seçim gecesi için günler öncesinden hummalı bir çalışma başlatıldı.

Genel merkezin giriş katında bulunan geniş salon, basın mensuplarına ayrıldı. Giriş katındaki salona iki dev ekran plazma televizyon kuruldu. Buradan parti yöneticileri ve basın mensupları seçim sonuçlarını an be an takip edebilecek.

Gazetecilere sınırsız kablosuz internet erişimi sağlanırken, genel merkezin arka tarafında da televizyon canlı yayın araçları için bir alan ayrıldı.

Alkolsüz İçecekler Su Gibi Akacak

Basın mensuplarının seçimleri rahat izleyebilmeleri için her türlü konfor düşünüldü. Haberciler için açık büfe yiyecek imkânı hazırlanırken, yine habercilerin ferahlayabilmesi için her türlü alkolsüz içecek servisi yapılacak.

Partililer Genel Merkezin Dışında Ağırlanacak

Seçim gecesi heyecanını genel merkezde yaşamak isleyen partililer için parti bahçesinde bir alan ayrıldı. Parti genel merkezinin önünde bulunan geniş bahçenin bir köşesine dev plazma televizyon ekranı kurularak partililerin sonuçları izleyebilmeleri sağlanacak.

Lazer Gösterisi Yapılacak

AK Parti genel merkezinde, seçim zaferi halinde kutlamalar aşırıya kaçmadan yapılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, kutlamalarda aşırıya kaçılmaması talimatı üzerine, kutlamaların yalnızca lazer gösterisiyle yapılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.

Genel Merkez’e Silahlı Giriş Yasak

Öte yandan, seçim günü parti genel merkezine parti yöneticileri ve milletvekilleri dahil, kimsenin silahla giremeyeceği belirtiliyor. Bu konuda gelen kesin talimat üzerine, genel merkez giriş kapısına toplam bin silahlık bir silah emanet reyonu yaptırıldı.

Geniş Güvenlik Tedbirleri

Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet üyeleri olmak üzere pek çok üst düzey yetkili parti genel merkezinde olacağı için, güvenlik tedbirleri de en üst seviyeye çıkarıldı.

Seçim günü, parti genel merkez binasının etrafında kuş uçurtulmayacak. Parti çatısına keskin nişancılar yerleştirilecek, yüzlerce Çevik Kuvvet polisi ise bina etrafında güvenlik önlemi alacak.

Başbakan Halkı Balkondan Selamlayacak

Öte yandan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunu İstanbul’da kullandıktan sonra akşam saatlerinde eşiyle birlikte özel uçakla Ankara’ya geleceği öğrenildi.

Erdoğan, Esenboğa Hava Limanı’nda kendisini karşılayacak olan büyük bir konvoyla Ankara’ya girecek.

Recep Tayyip Erdoğan’ın, parti genel merkezinde seçim akşamı başta Dışişleri Bakanı Abdullah Gül olmak üzere kurmaylarıyla balkona çıkarak bahçede bulunan partilileri selamlayacağı öğrenildi.


cafesiyaset.com (özel)
 



Bu haber 250 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,816 µs