En Sıcak Konular

Haydar Baş: Milliyetçilerin yeri BTP

18 Temmuz 2007 17:02 tsi
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Bağımsız Türkiye iktidara gelecek, herkes huzura, mutluluğa ve esenliğe kavuşacak. Fakirlik son bulacak" diye konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, milletvekili adaylarını, okyanus ötesindeki güçlerin talimatları doğrultusunda değil, Türk milletinin arzusu istikametinde gösterdiklerini söyledi.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş, 22 Temmuz seçimlerinin "Türkiye'nin çilesinin bittiği" bir seçim olacağına işaret ederek, "Bağımsız Türkiye iktidara gelecek; herkes huzura, mutluluğa ve esenliğe kavuşacak. Fakirlik son bulacak" diye konuştu.
Türkiye'nin çok ciddi problemleri olduğunu dile getiren Prof. Dr. Baş, en ciddi sorunun 'güvenlik problemi, bir başka ifadeyle terör problemi" olduğunu vurgulayarak, "Gün geçmiyor ki bir vatan evladımız şehit olmuyor" dedi.

22 Temmuz'da iktidar olacak partinin dış güçlerin emriyle hareket etmemesi gerektiğinin altını çizen BTP lideri Prof. Dr. Baş, terörün azdıran başlıca unsurun 'dış güçler' olduğunu vurguladı. BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş, şunları söyledi:  "Dış güçlere ve onların yerli işbirlikçilerine 22 Temmuz'da ders vermeye var mısınız? Gelelim bir başka meseleye. BTP nasıl terörün önüne geçecek? BTP, terörün kökünü kazıyacak. Çünkü BTP, dış güçleri müttefik kabul etmiyor. MHP, ABD'yi müttefik kabul ettiğini açık açık seçim beyannamesinde ilan ediyor. Senin ülken üzerinde hesabı olanlarla nasıl ittifak edeceksin? Bu yüce millet, seni 1999'da denedi. IMF'nin talebiyle 15 günde 15 yasa çıkaran sen, kalkmış şimdi meydan okuyorsun. Sen önce kendine meydan oku. Milliyetçi kardeşlerim! Sizlerin yerleri BTP saflarıdır".

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş, terörün önüne geçecek siyasi partinin sadece Bağımsız Türkiye Partisi olduğuna işaret ederek, "Diğer siyasi hareketlerin herhangi bir programı bile yoktur. Bu seçime damgasını vuran BTP 'dir. Bizim hem söylemlerimizi, hem de projelerimiz çalıyorlar. Mesela Deniz Baykal, çıkmış fakire 350 YTL vereceğini söylüyor. Sen nereden vereceksin bu parayı? Diyor ki Baykal, IMF'nin şart koştuğu yüzde 6.5'luk faiz dışı fazlayı yüzde 4'e indireceğim, arta kalanı vereceğim. Bu hesap tutmaz. Genç Parti Genel Başkanı ise 'babası ne işle meşgul ise, o da o işi yapıyor'. Bu millet, senden bir şey istemiyor, sen milletten aldığını geri ver yeter".

BTP seçim projelerini 'noter taahhütlü' hale getirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Baş, "Vallahi hiç bir siyasi parti genel başkanı bunları yapmaya cesaret edemez. 22 Temmuz'da Bağımsız Türkiye Partisi, iktidara gelecek, herkes huzura, mutluluğa ve esenliğe kavuşacak. Fakirlik son bulacak" dedi.

haber7



Bu haber 332 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,468 µs