En Sıcak Konular

Kıyıklık çalışmaları hızlandırdı

18 Temmuz 2007 13:24 tsi
İstanbul 3. Bölge’de seçim çalışmalarına en önce başlayan milletvekili adaylarından Kıyıklık, önce bisikletle tura çıktı, sonra yürüyerek seçmene ulaştı. Şimdi de kamyonete çıktı.

Seçim çalışmalarına İstanbul 3. Bölge’de en önce başlayan milletvekili adaylarından biri olan Feyzullah Kıyıklık, önce bisikletle tura çıktı, sonra yürüyerek seçmenle diyalog kurdu. Ancak, süre daralınca daha fazla seçmene ulaşmak için kamyonet üzerinden vatandaşı selamladı.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve Bağcılar Belediyesi eski Başkanı Feyzullah Kıyıklık, milletvekili adayı olduktan sonra renkli seçim kampanyasını sürdürüyor. Kıyıklık, bu seferde üstü açık bir kamyonetle tüm Bağcıları dolaşarak vatandaşları selamladı. Daha önce de iki kişilik bisikletlerle seçim çalışmaları başlatan Kıyıklık, zaman daralınca Bağcılar Meydan’dan kamyonet arkasında halkı selamladı.

RENKLİ SEÇİM ÇALIŞMALARI


Kıyıklık çalışmaları hızlandırdı

Üstü açık kamyonet arkasında yaklaşık 8 kilometre gezen Kıyıklık’ı gören vatandaşlar ilk anda şaşkınlıklarını gizleyemezken, alkışlarla ve el sallayarak Kıyıklık’a olan sevgilerini ifade etti.
Bağcılar halkı ve esnafı Kıyıklık’a büyük sevgi gösterirken, bazı vatandaşlar evlerinin camlarına ve balkonlarına Kıyıklık’ın posterlerini ve AK Parti’nin bayraklarını astılar. Eski Belediye Başkanlarını gören vatandaşlar, “Seni çok seviyoruz. Bağcılar için çok çalıştın, bizi asla ihmal etmedin. Bizde seni sandıkta unutmayacağız. Ankara yolculuğunda seni en güçlü bir şekilde uğurlayacağız” diye konuştu.
Gezi sonrasında bir süre Osman Gazi Parkı’nda vatandaşlarla sohbet eden Kıyıklık, “Bağcılar için 15 sene çalıştık ve çamur içinde olan ilçemizi Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri haline getirdik. Şimdi milletvekili adayı oldum. Sizlerin taktirinizle milletvekili seçildiğimde, ülkem için de en iyi şekilde çalışacağım” şeklinde konuştu.

haber7



Bu haber 235 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,156 µs