En Sıcak Konular

Baykal da düellodan kaçmış

18 Temmuz 2007 11:50 tsi
Baykal da düellodan kaçmış 

Seçim öncesi Başbakan Erdoğan’ı tv’lerde düelloya davet eden Deniz Baykal, Erdoğan'dan cevap gelmeyince ilginç bir yöntem denedi. Gazetelere ilan vererek, “Ben buradayım, sen neredesin? “ şeklinde sordu. Peki Baykal bu taktiği uyg

Seçim öncesi Başbakan Tayyip Erdoğan’ı tv’lerde düelloya davet eden Deniz Baykal'ın, 2002 seçimlerinde Tansu Çiller’in canlı yayın davetini kabul etmediği ortaya çıktı. 

22 Temmuz seçimleri öncesi Başbakan Tayyip Erdoğan’ı tv’lerde düelloya davet eden Deniz Baykal, önceki gün gazetelere tam sayfa ilan vererek adeta Erdoğan'ı halka şikayet etti. Ancak bir önceki 3 Kasım 2002 seçimlerinde Tansu Çiller’in Baykal’a aynı daveti verdiği ve kabul etmeyince ‘kaçtılar’ diye ilanlar verdiği ortaya çıktı.

Seçim öncesi Başbakan Erdoğan’ı televizyonlarda canlı yayında tartışmaya davet eden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Erdoğan’dan cevap gelmeyince ilginç bir yöntem denedi. CHP lideri Baykal, tv stüdyosunu andıran fotoğraf ile gazetelere tam sayfa ilan vererek, “Er Meydanı, Ben buradayım, sen neredesin? “ şeklinde sordu.


GEÇEN SEÇİMİN OLAYI

Geçtiğimiz 2002 seçimleri öncesi usta gazeteci Uğur Dündar’ın Kanal D'deki “Seçim Arenası” programında düelloya çıkan Baykal ve o zaman çiçeği burnunda genel başkan olan Erdoğan kozlarını paylaşmıştı. Ancak, AKP-CHP ‘koalisyon’ ihtimaline karşın birbirlerine temkinli yaklaşan liderler stüdyoda tokalaşarak samimi bir poz dahi vermiş idi. 

2002 Genel Seçimlerinde, Seçim Arenası programında Erdoğan ve Baykal'ı yanyana getiren Uğur Dündar, iki lideri tokalaştırmıştı. Dündar, 22 Temmuz milletvekili seçimleri öncesinde iki lideri tekrar yanyana getiremedi, ancak bu kez genel başkanlarla gökyüzünde röportaj yaptı.

ÇİLLER BAYKALI DAVET ETMİŞTİ

Ancak 3 Kasım 2002 seçimler öncesi zamanın DYP Genel Başkanı olan Tansu Çiller, Deniz Baykal’ı canlı yayında düelloya davet etmiş bu kez CHP lideri Baykal kaçmıştı. Hatta Tansu Çiller gazetelere verdiği ilanda Erdoğan ve Baykal’ın yan yana fotoğrafını da koyarak, “Çiller’den korktular işte. Kaçtılar” şeklinde halka şikayet etmişti.

Çiller’in davetinden kaçan CHP lideri Baykal, şu günlerde kendisinin canlı yayında düello davetini kabul etmeyen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ı Çiller gibi ‘kaçmak’ ile suçluyor.  Haber : Ferat Gülver


DYP eski Genel Başkanı Tansu Çiller'in CHP Lideri Deniz Baykal'a 'televizyonlarda canlı yayına çıkalım' daveti gazetelerde yer almıştı.

haber7
 



Bu haber 476 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,271 µs