En Sıcak Konular

Gül: İş yapanları karalayanlar var

17 Temmuz 2007 17:59 tsi
Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, ''Türkiye'de iş yapanları karalayanlar var. Bu hizmet kervanı yürüsün, memleketin önü açılsın istiyorsanız yine bize güç verin'' dedi.

Seçim bölgesi Kayseri'de ilçe ziyaretlerine başlayan Gül, Boğazköprü mevkisinde partisinin Kayseri milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Konvoyla İncesu İlçesi'ne hareket eden Gül, ilçe girişinde kendisini karşılayan partililer ve vatandaşlarla esnaf ziyaretlerine katılarak, belediye parkında vatandaşlara hitap etti.

Gül, burada yaptığı konuşmada, Meclis'te cumhurbaşkanlığı seçimleri kilitlenince, erken seçim kararı aldıklarını söyledi.

''Madem Meclis'i kitlediler, biz de milletle çözeriz'' diyen Gül'ün sözleri, ''Çankaya senindir, senin olacak'' sloganlarıyla kesildi. Gül, vatandaşlara ''Çankaya milletindir'' karşılığını verdi.

Türkiye'nin 4.5 yıl önceki hali ile bugünkü hali arasında büyük farklar olduğunu ifade eden Gül, Türkiye'de iş yapanları karalayanların olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

''Siyasi partiler hizmet için vardır. Türkiye'nin 4.5 yıl önceki durumu ile bugünkü halini kıyasladığımızda, çok şeyin değiştiği görülür. Elini vicdanına koyan bunu bilir. Bir ülkenin kalkınması için iktidarın ne yapacağını bilmesi gerekir. Daha önceki iktidarlar bunu yapmadı. Biz hizmet için geldik. Enerjimizi işe, hizmete harcıyoruz. Türkiye'nin önceki dönemlerde bildiği tek kelime zam zam zamdı. Bunu unutturduk. Enflasyonu tek haneli rakamlara indirdik. Faizleri düşürdük. Onu bunu çekiştirmenin peşinde değiliz. Uzun yıllarımız kavga ve huzursuzlukla geçti. Türkiye'de iş yapanları karalayanlar var. Bu hizmet kervanı yürüsün, memleketin önü açılsın istiyorsanız yine bize güç verin.''

Konuşmasının ardından Yeşilhisar İlçesi'ne geçen Gül, burada da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

İlçe merkezinde vatandaşların arasında dolaşan Gül'e ulaşmak isteyen bazı vatandaşlar, izdihama yola açtı.

Bu sırada Adem Karaboğa, Türkiye'de tedavisi yapılamayan ve dili sürekli büyüyen 8 yaşındaki kızı Özlem'in tedavi için ABD'ye gönderilmesine imkan sağlayan Abdullah Gül'e teşekkür etti.

Gül, ilçe meydanındaki bir iş yerinin birinci kat balkonuna çıkarak, halka hitaben bir konuşma yaptı.

Kayseri'de çok sayıda ciddi projenin hayata geçirildiğini belirten Gül, kendilerine yeniden iktidar fırsatı verilmesi durumunda, hizmetlerin artarak devam edeceği müjdesini verdi.

Konuşmasının ardından seçim otobüsüne binen Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Gül, milletvekili adaylarıyla birlikte halkı selamlayarak ilçeden ayrıldı.

Abdullah Gül, bugün Yahyalı, Develi ve Tomarza ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara hitap edecek

haber10



Bu haber 322 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,697 µs