En Sıcak Konular

Kıyıklık: Durmak yok, yola devam

17 Temmuz 2007 16:11 tsi
Bağcğlar'da 15 yıl başkanlık görevinden sonra AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı gösterilen Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar sokak sokak dolaşıp esnaf ve halkı ziyaret ediyor.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve Bağcılar Belediyesi Onursal Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar esnafını ve halkı ziyaret etmeye devam ediyor. 
Bağcılar Belediyesi eski Başkanı Feyzullah Kıyıklık, seçim gününü yaklaştıkça ziyaret trafiğini daha da hızlandırdı.

Dün, Bağcılar Meydan'dan başlayan esnaf ziyaretinde, esnafın ve halkın şikayetlerini dinleyen Kıyıklık, "Belediye başkanı iken halkın talepleri yerel idi, yani belediye olarak bizim çözeceğimiz konular. Oysa şimdi farklı konular gündeme geliyor. Eğitim politikası, sağlık, adalet, ekonomi ve diğer konular hakkında bugüne kadar çekilen sıkıntılar dile getirilerek, 'başkan, bak bugüne kadar bu konuyu kimse el atmadı, bunu senden bekliyoruz' şeklinde konuşuyorlar. İnşallah Meclis'e gittiğimizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü başta 650 bin Bağcılarlı olmak üzere 3. Bölge'de bize oy veren ve bu 11 ilçede yaşayan insanlara söz verdik" diye konuştu.
Teker teker tüm esnafı dolaşan Kıyıklık, "Bağcılar için 15 yıl çalıştık. Şimdi genel merkezimizin isteğiyle milletvekili adayı oldum. Sizlerin desteklerini istiyorum. Bağcılar için çalıştığımız gibi, istekli iradeli bir şekilde ülkem içinde çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Esnaf ve vatandaşlarda Kıyıklık'a desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini söylerken, "Sen bizim gönüllerimizin başkanısın, Bağcılar için çok şey yaptın, bizde Ankara yolculuğunda sana sonuna kadar destek olacağız." dediler. Vatandaşlar ve esnaf sık sık Kıyıklık'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

haber7



Bu haber 305 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,326 µs