En Sıcak Konular

İbo ile Baykal arasındaki sır ne?

17 Temmuz 2007 12:26 tsi
İbo ile Baykal arasındaki sır ne? Genç Parti İstanbul 3'üncü Bölge 1'inci sıra Milletvekili Adayı İbrahim Tatlıses İzmir'de seçim çalışması yaparken CHP'lilerin kendisine yönelik sloganlarına kızdı ve Baykal'la kendisi arasındaki sırrı açıkladı ve "naber" dedi...

Genç Parti İstanbul 3'üncü Bölge 1'inci sıra Milletvekili Adayı İbrahim Tatlıses, İzmir’de gövde gösterisi yaptı. Gezdiği yerlerde izdihama ve trafiğin sıkışmasına neden olan Tatlıses, Buca’da CHP seçim bürosunu selamladı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sloganını kullanarak vatandaşlara “Yola devam'' dedi. 
    
BAYKAL, MEMLEKETİMDE İKİNCİ SIRAYI VERDİ

Seçim çalışmaları için planlanan saatten üç saat gecikmeli İzmir’e gelen Genç Parti Milletvekili Adayı sanatçı İbrahim Tatlıses, televizyonlarda yaptığı İbo Show adlı programını seçim meydanlarına taşıdı. İzmir’de Buca, Yeşilova, Bornova ile Bayraklı Semtleri’ni seçim otobüsüyle gezen Tatlıses, izdihama ve trafiğin sıkışmasına neden oldu. Seçim turuna Buca’dan başlayan Tatlıses, Buca’da CHP’nin seçim bürosu önünden geçerken partililerin el sallayarak üzerinde ‘Şimdi CHP zamanı’ yazılı pankartı göstermeleri ve slogan atmaları üzerine “Bana el sallıyorsunuz ama sizin genel başkanınız bana kendi memleketimde ikinci sırayı verdi n'aber'' diye seslendi.

Yoluna devam eden Tatlıses vatandaşların kendisine büyük sevgi gösterisi üzerine AKP Lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim meydanlarında kullandığı ‘Yola devam’ sloganını kullandı.
     
YOL TRAFİĞE KAPANDI

Konvoy şeklinde Şirinyer Forbes Caddesi girişine gelen Tatlıses burada otobüsün üzerinden vatandaşlara seslendi. Vatandaşların otobüsün çevresini çevirmeleri üzerine yol taşıt trafiğine uzun bir süre tıkandı. Hükümetin vatandaşları dilenci gibi gördüğünü söyleyen Tatlıses, “Ben niye milletvekili olmaya karar verdim, biliyor musunuz? Çünkü ben hep şarkı söylüyorum ama bu size bir şey kazandırmıyor. Ben size yararlı olmak istiyorum o yüzden milletvekili olmaya karar verdim. Vatandaşım işsiz güçsüz evinde oturuyor. Kimse kalkıp bu devirde iş vermiyor. Ama buna karşılık evde yemek bekleyen bir lokma ekmek bekleyen çoluk çocuk var. Sen buna rağmen kalkıp dilenmiyorsun ama bu hükümet seni dilenci gibi görüyor. Yazın ortasında çuval çuval kömürlerle, bir paket makarnayla, bir torba pirinci alıp kapını çalıyor seni dilenci yerine koyuyor. Eğer senin bir çuval kömüre, bir paket makarnaya ihtiyacın varsa, seni ona bunlar mahkum etti. Şimdi de oy istemeye geliyorlar. Şimdiye kadar akılları nerdeydi'' diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gavur İzmir'' lafını hatırlatan Tatlıses, “Kim olursa olsun bir parti başkanının, makamına saygı duyarız ama bir Başbakan’ın konuştuğunu tartması gerekiyor. Sürç- ü lisan etmeye hakkı yok. Biz gavurun dinine de saygı duyarız çünkü insan olana saygımız vardır. Sen gavur demekle sadece İzmir’e değil, Müslüman olmayanlara da kötülük ediyorsun. İzmir, Türkiye’nin yıldızı bir kenttir. Bunları seçimlerde sandıkla birlikte denize atın, sandık kırılır Allah'tan belki de yüzerek kurtulurlar'' dedi.
     
Siyasi partilerin büyük bölümünün Genç Parti’nin sloganlarını ve seçim söylemlerini kullanmaya başladığını anlatan Tatlıses, “Bizi beğenmiyorlar. ‘Çömez’ diyorlar. Cem Uzan ‘Mazot 1 YTL’ olacak dedi, önce herkes dalga geçti. Ancak şimdi herkes onu konuşuyor, demek ki olabiliyor. ÖSS kalkacak dedik şimdi onlar demeye başladı. Biz işsize 350 YTL maaş dedik onlar şimdi 200 demeye başladı. Bari insan 400 der ya ama bunlar diyemiyor çünkü etraflarındaki hırsızlara yettiremiyorlar da ondan'' diye konuştu.
    
Genç Parti Lideri Cem Uzan’dan seçim bildirgesindeki taahhütlerini yerine getirip getirmeyeceğini sorduktan sonra Genç Parti’den aday olduğunu ifade eden Tatlıses, “Cem Uzan, bütün bu vaadlerini yerine getireceğine söz verdi. Eğer getirmezse sizden önce ben gidip onun iki yakasına yapışıp hesap soracağıma namusum üzerine söz veriyorum'' dedi.
     
Tatlıses, önce bağımsız olarak milletvekili adayı olmaya karar verdiğini ancak tek başına bir şey yapamayacağına kanaat getirince Genç Parti saflarına geçtiğini anlatarak, “Bağımsız olsaydım sadece Şanlıurfa’dan oy alabilecektim ancak şimdi Türkiye’nin neresinden oy atarsanız atın Genç Parti’ye attığınızda bana oy vermiş olacaksınız'' diye konuştu. İbrahim Tatlıses, konuşması sırasında trafikte sıkışan vatandaşların tehkisi üzerine Bornova ve Bayraklı’da otobüsün içinden konuşmayı tercih etti.
          
HAYRANI OTOBÜSTE BAYGINLIK GEÇİRDİ
     
Yeşilova'da kalabalığın içinden sıyrılarak otobüse binmeyi başaran genç bir kadın hayranı, İbrahım Tatlıses'e sarıldıktan sonra “İbrahim abi sensin değil mi? 8 oyum var hepsi sana feda olsun. Seni çok seviyorum'' dedi. Tatlıses'in “Evet benim'' demesinin ardından genç kadın kısa süreli baygınlık geçirdi. Kolonya ile kendine getirilen genç kadın daha sonra otobüsten indirildi.
     
Bornova Özkanlar’da bir kebapçının önünde otobüsü durduran Tatlıses, bir masadaki kebaplardan aldı ve Turan Güncen adında bir çocuğu sevdi.

aktifhaber



Bu haber 268 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,717 µs