En Sıcak Konular

Yaşlı çift evlerinde öldürüldü

14 Temmuz 2007 18:47 tsi
İzmir'in Buca ilçesinde yaşlı bir çift oturdukları evde, çok sayıda bıçak ve tornavida darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 364 Sokak'taki apartman dairesinde oturan Murat B. (79) ve eşi Tamam B'den (75) iki gündür haber alamayan yakınları, evlerine geldiklerinde, kapının açılmamasına rağmen ağır bir koku duymaları üzerine çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açmasının ardından eve giren yakınları, demir yollarından emekli Murat B'yi koridorda, eşi Tamam B'yi ise yatak odasında kanlar içerisinde buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede, yaşlı çiftin vücutlarında 10'un üzerinde bıçak ve tornavida yarası tespit etti. 5 çocuk sahibi çiftin, 2 gün önce öldürüldükleri ve cesetlerinin sıcak nedeniyle kokmaya başladığı bildirildi.
Yaşlı çiftin cesetleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÜN EMEKLİ MAAŞINI ÇEKMİŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, komşularından, çiftin son olarak geçen Perşembe akşamı, oğullarıyla tartışırken seslerini duyduklarını, o günden bu yana da ortalarda görünmediklerini öğrendi.
Yapılan incelemede, Devlet Demiryolları'ndan emekli Murat B'nin, öldürüldüğü gün bankadan emekli maaşını çektiğini belirledi. Evde yapılan aramada ise söz konusu para bulunamadı.
Soruşturmayı sürdüren ekipler, Tamam-Murat B. çiftinin oğulları B.B. (43) ile birlikte yaşadıklarını belirledi. Polisin izine rastlayamadığı B.B'nin, uyuşturucu ve hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu, aynı zamanda şizofren hastası olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü belirlendi.

EVDE KANLI TİŞÖRT VE ŞORT BULUNDU

Öte yandan evdeki inceleme sırasında, katil zanlısının giydiği sanılan kanlı bir tişört ile şort buldu. Katilin, çifti öldürdükten sonra temizlendiği ve üzerindeki kıyafetleri değiştirdiği belirlendi.
Komşuların ifadelerine başvuran polis, çiftin, yanlarında kalan oğulları B.B. ile sıkça tartıştıklarını ve B.B'nin uyuşturucu kullandığı iddialarına ulaştı. Çevrede oturan vatandaşlar, B.B'yi dün sokakta dolaşırken gördüklerini bildirdi. Polis ekipleri, olayın zanlısı B.B'nin arandığını kaydetti.
hürriyet



Bu haber 425 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,611 µs