En Sıcak Konular

Yarın İstanbul karışık: 1 milyonluk miting!

14 Temmuz 2007 18:29 tsi
Yarın İstanbul karışık: 1 milyonluk miting! Yarın İstanbul üç ayrı mitinge birden evsahipliği yapacak. Partilerin üçü de meydanları doldurabilmek için yoğun çaba sarf ediyorlar. Özellikle Saadet Partisi ve AK Parti birbirlerine gövde gösterisi yapabilmek adına müthiş bir taraftar rekabeti hedefliyo

İstanbul'da yarın ilk mitingi İşçi Partisi gerçekleştiriyor. Kadıköy Meydanı'nda saat 14.00'te başlayacak olan mitinge İşçi Partisi kemik katılımcılarının dışında katılımcılar sağlayayabilmek için mücadele sarf ediyor. Kentin işlek noktalarına kurulan seçim çadırlarında halkın bu mitinge katılması isteniyor... 

SAADET MİTİNGİ ÇAĞLAYAN'DA

Yarın İstanbul'da günün ikinci mitingini saat 16.00'da Çağlayan Meydanı'nda Saadet Partisi gerçekleştirecek. SP, bu mitingde en ağır eleştiri oklarını yönelttiği iktidar parisine karşı gerçek bir gövde gösterisi yapabilmek amacıyla haftalardır yoğun bir hazırlık içerisinde. Teşkilatların otobüs ve minibüslerle Çağlayan meydanına getireceği katılımcı sayısını olabildiğince yüksek rakamlara ulaşması için parti çalıyanları var güçleriyle çalışıyorlar. 

AK PARTİ BİR MİLYON KATILIMCI HEDEFLİYOR


İktidar Partisi ise rakiplerine rağmen saat 16.30'da  Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştireceği mitinge bir milyon katılımcı bekliyor. 

DENİZ OTOBÜSÜ, VAPUR VE TREN KİRALADI

AKP bugüne kadar düzenlediği seçim mitinglerinin en büyüğünü gerçekleştirmek istiyor.  Kendilerine Cumhuriyet Mitinglerininin hedefi olarak gösterilen 1 milyon katılımcı hedefini koyan AK Parti teşkilatı miting için sıkı çalışma gösteriyor.

AKP yarın Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenleyeceği mitinge katılacaklar için bir banliyö treni, çok sayıda otobüs, 2 deniz otobüsü, 2 vapur ve 17 tekne kiraladı.

“AK Tren” Halkalı’dan hareket edecek ve her istasyonda 2 dakika durarak mitinge katılacakları alacak AK Tren saat 15.30’dan itibaren Halkalı-Sirkeci arasındaki ring seferler yapacak. Her istasyonda 2 dakika durarak mitinge katılacakları Kazlıçeşme istasyonuna taşıyacak. Mitinge gelmek isteyenler için ise otobüs ring seferleri düzenlenecek. Deniz yolunu kullanmak isteyenler için ise 17 yolcu teknesi, 2 vapur ve 2 deniz otobüsü hizmet verecek.
İstanbul'da 3 ayrı miting biri trenli!

İstanbul'da yarın 3 parti birden meydanları doldurmak için yoğun çaba sarf ediyor. Ak Parti yarın rakiplerinin iki ayrı mitingine rağmen 1 milyon kişiyi toplamayı amaçlıyor.

haber7



Bu haber 446 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,512 µs