En Sıcak Konular

Bahçeli'den MHP çatısı altına çağrı

13 Temmuz 2007 20:40 tsi
MHP'nin Afyon mitinginde konuşan Develt Bahçeli, Türkiye'nin büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu söyleyerek, herkesin MHP çatısı altında toplanmalarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin bugün her zamankinden fazla tehdit ve tehlikelerle yüz yüze olduğunu savunarak, "Gelin bu defa Türkiye'nin geleceği, bağımsızlığı ve bütünlüğü için MHP'nin saflarına katılın. Oyunuzu heba etmeyin" dedi.

Partisince Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde coşkulu bir kalabalığa hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP iktidarının herkesi kucaklayacağını söyledi.

"Bizim gönlümüzde herkese yer var" diyen Bahçeli, "Bizim yüreğimiz, doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi, Alevisi, Sünnisi, herkesi alacak kadar büyüktür. Türkiye sevdalılarını, yüreği vatan için çarpan herkesi MHP'nin iktidar yürüyüşüne davet ediyorum. Kavgadan, karışıklıktan, çatışmadan bıkan herkesi MHP'nin iktidarına omuz vermeye çağırıyorum. Seçime 9 gün kala kararsızlık yaşayan aziz vatandaşlarıma buradan sesleniyorum, Türkiye bugün bir yol ayrımındadır. Vereceğiniz oyla 2023 yılında gençlerimizin yaşayacağı Türkiye'yi belirleyeceksiniz. Bugün hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelerle yüz yüzeyiz. Gelin bu defa Türkiye'nin geleceği, bağımsızlığı ve bütünlüğü için MHP'nin saflarına katılın. Oyunuzu heba etmeyin" diye konuştu.

Afyonkarahisar'da bulunan şehitliklerin ismini tek tek sayan Bahçeli, şunları söyledi: "Binlerce şehit çevremizde yatıyor. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Hepsinden Cenab-ı Allah razı olsun. Hepsi vatana olan borçlarını ödediler. Biz onlar sayesinde varız, onlar sayesinde hürüz. Hepimizin onlara rahmet ve hürmet borcu var. Afyon olarak hala vatan borcunu ödemeye devam ediyorsunuz. PKK ile mücadele veren şehitlerin sayısına bakıyorsunuz, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye haykırıyorsunuz. Vatanın bütünlüğüne, milletin birliğine sahip çıkıyorsunuz. Hepinizle övünüyor ve iftihar ediyorum."

Mitingin sonunda seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara karanfil atan Bahçeli, daha sonra karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

haber7



Bu haber 300 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,697 µs