En Sıcak Konular

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapalı

30 Ağustos 2012 09:10 tsi
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sebebiyle İstanbul’daki bazı yollar bugün trafiğe kapalı olacak.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan yolların kapalı olacağı, vatandaşların alternatif yolları kullanması gerektiği belirtildi.

İstanbul’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Vatan Caddesi’nde resmigeçit töreni düzenlenecek. Tören sebebiyle İstanbul’daki bazı yollar saat 07.00’dan itibaren trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, törenin yapılacağı Vatan Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, kutlamalar kapsamında saat 07.00-16.00 arası trafiğe kapatılacak yollar şöyle: Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi (Aksaray metro istasyonuna kadar) ve bu yollara çıkan bütün yollar, Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi-Topkapı-Edirnekapı kavşağı-Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey yolu-Topkule arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü-Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü-Habipler yolu (Sultançiftliği yolu) trafiğe kapalı olacak.

Belirtilen saatlerde D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücülerin, Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklarından Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini, E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücülerin, Doğan Medya Center karşısından TEM istikametini, sahil yolunu kullanacak sürücülerin de sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönünü kullanabilecek.

Vatan Caddesini kullanarak Fatih'teki hastanelere gelecek olan ambulans ve diğer araç sürücülerinin sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan bölgede bulunan hastanelere yönelmeleri, Fatih'ten bu hastanelere gidecek sürücülerin de Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi'ni tercih etmeleri istendi.

cihan



Bu haber 602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,028 µs