En Sıcak Konular

'O kampa sadece ben giriyorum'

28 Ağustos 2012 09:22 tsi
'O kampa sadece ben giriyorum' Hatay valisi Celalettin Lekesiz, CHP'li vekillerin sokulmadığı Hatay'daki Apaydın kampıyla ilgili açıklama yaptı.

Vali Lekesiz, Suriye ordusundan firar eden askerlerin kaldığı kampa sadece kendisinin girdiğini belirterek, "Adalet Bakanımız dahil kimse girmedi" dedi.

Suriye ordusundan firar eden asker ve ailelerinin kaldığı Hatay'daki Apaydın kampıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

CHP'li milletvekillerin sokulmadığı kampla ilgili açıklamalarda bulunan Hatay valisi Celalettin Lekesiz, Apaydın'daki kampta Esad'dan kaçan Suriyeli askerlerin ve ailerinin kaldığını söyledi. Lekesiz, "Can güvenliği korkusuyla buraya kimsenin girmesini istemiyorlar. Adalet Bakanımız dahil kimse girmedi. Sadece ben giriyorum" dedi.

'HATAY'I ÇÖZEN, TÜRKİYE'NİN KİLİDİNİ ÇÖZER'

Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulunan Hatay valisi Lekesiz, in haberine göre, “Alevi’siyle Sünni’siyle, Türk’ü, Arap’ı, Kürt’ü ile Hatay’ın hayalleri var, kimse oyuna gelmez. Burada ben, sen, o yok, biz varız. Haritaya bakın. Hatay, kilit gibi aşağıdadır. Bu kilidi çözen, Türkiye’nin şifrelerini çözer” şeklinde konuştu.

'ADALET BAKANI DA GİRMEDİ'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, milletvekillerinin alınmamasıyla gündeme getirdiği Apaydın Kampı’yla ilgili açıklamalarda bulunan Hatay valisi Celalettin Lekesiz şunları söyledi:

“Burası için üretilen komplo teorisinin haddi hesabı yok. Buraya sadece ben giriyorum. Tek hassasiyet, burada askerler ve ailelerinin kalması. Kendileri yalnızca can güvenliklerinden endişe ettikleri için buraya kimsenin girmesini istemiyorlar. Adalet Bakanımız da dahil olmak üzere buraya kimse girmedi. Burada Türkiye Cumhuriyetinin topraklarında gizli faaliyetler yürütülmesi, askeri eğitimlerin verilmesi, karanlık işlerin çevrilmesi mümkün mü? Sadece kendi ailelerinin can güvenliğinden endişe ediyorlar, kimsenin girmesini istemiyorlar, biz de saygı gösteriyoruz."



Bu haber 826 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,934 µs