En Sıcak Konular

Teröre karşı ortak mesaj

25 Ağustos 2012 17:07 tsi
Teröre karşı ortak mesaj TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep'teki hain saldırıyla ilgili açıklama yaptı...

Rifat Hisarcıklıoğlu, ''Sizlerin huzurunda başta sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve siyasi partilerimizin liderlerine teşekkür ediyoruz. Liderlerin Gaziantep'teki birlik ve beraberlik görüntüsü bu zor günlerde insanımızın en büyük umudu oldu. İşte Türkiye'nin dostlarını sevindiren, düşmanlarını üzen bu tablo, bu birlik ve beraberlik tablosudur.
 
Bu milletin herşeyin üstesinden gelecek gücü var. Tek ihtiyacımız bu tabloyu görmek. Şimdi bu resmi tüm ülke meselelerinde hakim kılmak zorundayız. Bu birlik ruhunu bundan sonra da yaşatmak zorundayız. İşte o zaman bu ülkenin önünde hiçbir güç duramayacaktır. Tüm siyasilerden talebimiz bu birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmaları. Ülke sorunlarına da bu anlayışla yaklaşmalarıdır'' dedi.
 
HEYET GAZİANTEP'E GİTTİ
 

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep'te 20 Ağustos'ta yaşanan patlamanın yaşandığı bölgeyi ziyaret etti, Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polisler ve esnafla görüştü.
 
Kentteki temasları kapsamında patlamanın yaşandığı Korutürk Caddesi'ndeki Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen heyet, burada görev yapan polis memurlarıyla görüştü ve ''geçmiş olsun'' dileklerini iletti.
 
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, polislerle yaptığı sohbette, olayın kısa sürede çözülmesinden dolayı da teşekkür ederek, ''İnşallah bu menfur eylemi yapan, kısa sürede yakalanır ve Türk adaletinde gerekli hesabı da verir. Moralinizi yüksek tutun, Allah yardımcınız olsun'' dedi.
 
Olayın yaşandığı caddedeki esnafı ziyaret ederek ''Geçmiş olsun'' dileğinde bulunan heyettekiler, ardından bayram izini için geldiği memleketinde yaşanan patlamada eşi, 1 yaşındaki kızı ve 11 yaşındaki yeğeniyle birlikte hayatını kaybeden Fikret Aker'in ailesine başsağlığı dileyerek, dua etti.
 
Bu arada ziyarette şehidin bir yakını, heyettekilerden özürlü bir çocuğu ve yeğeni için ''İş ve sağlık güvencesi'' talebinde bulundu. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu da aileye bu konuda yardımcı olacaklarını ifade etti.

aa


Bu haber 657 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,786 µs