En Sıcak Konular

''Yeni Türkiye'yi sandıktan çıkaracağız''

16 Ağustos 2012 21:04 tsi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Hiç kimsenin telefonlarının dinlenmediği, milletvekillerinin kaçırılmadığı, milletvekillerinin gazetecilerin hapse atılmadığı, herkesin düşüncelerini özgürce açıklayabildiği Türkiye'yi beraber sandıktan çıkararak

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 49. Ulusal 23. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'ne katılan Kılıçdaroğlu, daha sonra, Gülşehir, Avanos ve Ürgüp ilçeleri ile Ortahisar ve Göreme beldelerinde otobüsten vatandaşları selamladı, esnafla sohbet etti.

Güleşir Kepez mevkisinde İstanbul Kartal Belediyesi tarafından yaptırılan otel inşaatını gezen Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP Gülşehir İlçe Başkanlığı binasında partililerle bir süre sohbet etti.

Avanos ilçe merkezinde de otobüsten inerek vatandaşlarla tokalaşan Kılıçdaroğlu, bir çanak atölyesine girerek burada çanak yapımını izledi ve kullanılan malzeme ile ilgili çanak ustasından bilgi aldı.

Daha sonra ilçe merkezinde otobüsten vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Türkiye'de büyük sıkıntılar olduğunu ancak umutsuzluğa kapılınmaması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, ''Bu ülkede, bu millet 7 düvele karşı mücadele edip nasıl bağımsızlığını kazanmışsa, en zor koşullarda en büyük başarıların altına imza atmışsa hiç kimse meraklanmasın, Türkiye yeniden demokratik, özgür bir ülke haline gelecektir. Hiç kimsenin telefonlarının dinlenmediği, milletvekillerinin kaçırılmadığı, milletvekillerinin gazetecilerin hapse atılmadığı, herkesin düşüncelerini özgürce açıklayabildiği Türkiye'yi beraber sandıktan çıkararak birlikte kuracağız. Hedefimiz bu'' diye konuştu.

Umutsuzluğa ve çaresizliğe yer olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

''Çare milletin kendisidir. Beraber mücadele edeceğiz, beraber kazanacağız. Müslümanın Müslümanı öldürdüğü, boğazladığı bir yapıyı, komşularımızla savaş noktasına gelmeyi hiçbir zaman istemedik, hiçbir zaman istemeyiz. Ülkemizde de, dünyada da barış istiyoruz. Bizim sorunumuz işsizliktir, terördür, esnafın siftah yapamamasıdır, bizim sorunumuzla başkalarının sorunu farklıdır. Biz kendi ülkemize sahip çıkacağız. Önce halkımız zenginleşecek, milletin vekili değil.''

Daha sonra Ürgüp ilçesine giden Kılıçdaroğlu, burada da otobüsten vatandaşları selamladı.

Ortahisar beldesine de uğrayan Kılıçdaroğlu, burada otobüsten inerek esnafla bir süre sohbet etti. Göreme beldesinde de bir çay bahçesine uğrayan Kılıçdaroğlu, eşleri yabancı olan Türklerle bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, daha sonra karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

haberturk

Bu haber 759 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,641 µs