En Sıcak Konular

Playboy'a değil ekibe bakın

16 Ağustos 2012 09:28 tsi
Playboy'a değil ekibe bakın 9 kişilik ekibin içinde kimler var?

UZUN yıllar dünyada ilgiyle izlenen ‘Sahil Güvenlik’ (Baywatch) dizisinin gözde oyuncularından Donna D’Errico (44), Ay’a çıkan Amerikalı astronot James Irwin’in 1980 sonrası Türkiye’ye gelerek başlattığı Nuh’un Gemisi aramalarına devam etmek niyetiyle kayıtlara göre 27 Temmuz’da Ağrı Dağı’na çıktı. 9- 10 yaşlarındayken etkilendiği Nuh’un Gemisi hakkında araştırmalar yapan D’Errico, 9 kişilik bir ekiple Ağrı Dağı’nın deniz seviyesinden 5 bin 100 metre yüksekliğinde iddiaya göre rota değişikliği yaparak Nuh’un Gemisi kazılarının yapıldığı bölgede araştırmalara katıldı.

Bir döneme damga vuran "Sahil Güvenlik" dizisinde de boy gösteren ünlü oyuncu, geçen hafta Türkiye'ye gelerek Ağrı Dağı'na tırmanmak için bölgeye gitti. "Çocukluk hayalim" dediği tırmanışı ise başlarda bölgedeki terör örgütüne yönelik operasyonlar nedeniyle sekteye uğradı. D'Errico, internetteki sayfasına 10 Ağustos'ta yazdığı notta rehberinin hemen bölgeyi terk etmeleri konusunda uyardığını da yazdı. Bunun üzerine ana kampa döndüklerini kaydeden D'Errico'nun notlarında bazı bölge isimlerini ise güvenlik nedeniyle kaldırdığı dikkat çekti.

Sevdiklerinden ve yakınlarından kendisi için dua etmelerini isteyen D'Errico, "Bu benim rüyamdı. Hepinizi seviyorum. İyi olacağımızı hissediyorum" dedikten sonra pazar günü tırmanışa geçti. Çadır, fener, yiyecek ve giyecek gibi ihtiyaçlarını giderdikten sonra tırmanmaya başlayan güzel oyuncu, internetteki sayfasında da "tırmanıştan hemen önce" diyerek fotoğraflarını yayınladı. Ancak D'Errico, tırmanışta büyük bir aksilik yaşayarak düştü. Yüzünden yaralanan, kolları çizilen seksi yıldız, moraran ve kanayan yüzünün resimlerini de hayranlarıyla paylaştı. Ünlü yıldızın her şeye karşın tırmanışını bırakmayacağı belirtiliyor.

İKİ ÇOCUK ANNESİ
İki çocuk annesi D'Errico, geçen yıl SABAH gazetesine verdiği söyleşide, "Nuh'un Gemisi"ne karşı ilgisinin çocukken başladığını söylemişti. Koyu bir Katolik olduğunu belirten D'Errico, "Nuh'un Gemisi'nin yıllar sonra bile Ağrı Dağı'nın bir yerlerinde bulunuyor olması gerçeği beni çok etkiliyor. Çocukluğumdan beri Ağrı Dağı'na tırmanıp o gemiyi bulmayı istedim" ifadelerini kullanmıştı. Yoğun bir eğitim kondisyon ve hazırlık dönemi geçirerek Türkiye'ye geleceğini ve Ağrı'ya tırmanış hayalini gerçekleştireceğini anlatan D'Errico, "Bu benim için inanılmaz bir deneyim olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Sabah



Bu haber 2,250 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,902 µs