En Sıcak Konular

CHP Genel Merkezi yeniliyor

12 Ağustos 2012 12:17 tsi
Kurultay sonrası iç siyasete yönelen CHP'de, Genel Merkez ayağında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) yeniden belirlenmesinin ardından bu kez Genel Merkez personeli yeniden yapılandırılacak. Yerel seçimler öncesi, Genel Merkez'de mesai saatlerine sıkı kontrol geliyor.
 
CHP'nin "akıllı bina" olarak adlandırılan ve taşınma işlemleri eski Genel Başkan Deniz Baykal döneminde gerçekleştirilen Genel Merkez'in de, modernize edilmesine karar verildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12. kattaki başkanlık katı dışındaki tüm birimler yeniden yapılandırılacak.
 
Bu kapsamda genel başkan yardımcılarının ekiplerinin kulisleri dikkat çekiyor. İletişim, Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yeni bir ekip için start verdi. Tekin, medya ile ilişkileri organize edecek profesyonel bir ekip oluşturmak istiyor. Bu çerçevede İletişim Koordinatörlüğü ile Basın Bürosu'nun yeniden yapılandırılması gündemde. İdari veMali İşlerden sorumluGenel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Genel Merkez'de mekan incelemesinin yanı sıra çalışanlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi.
 
Oran, personelin 'performans' değerlendirmesini gerçekleştiriyor. Genel Merkez çalışanları ise, eski Genel Başkan Deniz Baykal döneminde genel sekreter olarak görev yapan ve bu nedenle personelin önemli bölümünü tanıyan Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'e "işten çıkarılma" endişelerini aktarıyor. Genel Merkez'deki yeniden yapılanmanın, personelin bir bölümü için işten çıkarma anlamına geleceği belirtilirken, genel başkan yardımcıları arasında bu konuda nasıl uzlaşma sağlanacağı merak konusu oldu.
 
AKILLI BİNA MODERNİZE EDİLECEK

Kılıçdaroğlu'nun bazı alanlarından memnun olmadığı Genel Merkez binası da elden geçirilecek. Kullanıma elverişli olmayan boş alanları olduğu gerekçesiyle eleştirilen Genel Merkez binasının, modernize çalışmaları sonunda daha verimli kullanılması hedefleniyor. Kılıçdaroğlu, Genel Merkez binasının halkın kullanıma açılmasını da istedi. Söğütözü'nde toplu taşıma ile ulaşımı zor bir noktada bulunan Genel Merkez'de farklı hizmetlerin sunulması amaçlanıyor. Gerekirse vatandaşlar için şehir merkezlerindeki belli noktalardan servislerin kaldırılması planlanıyor. Binada kış mevsiminde ısınma, yaz aylarında ise serinleme sorunları yaşanıyor. Genel Başkanlık katında dahi geçişlerde ısı farkı dikkat çekiyor. Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyareti sırasında parti binalarını karşılaştırmış, AK Parti binasının "kullanışlı" olduğunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletmişti.
 
bugün
   
 

Bu haber 686 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,097 µs