En Sıcak Konular

Foça saldırısında gizli tanık

12 Ağustos 2012 10:55 tsi
Foça saldırısında 2 teröriste 150 metreden 21 kurşun... İsmi açıklanmayan bir astsubayın patlamayı izleyen biri kadın iki teröristi gördüğü belirlendi.

Foça saldırısıyla ilgili sürpriz bir tanık ortaya çıktı. 150 metre uzaklıktaki astsubay teröristlere doğru koşarak ateş etti. Sözü edilen bölgede 21 boş kovan bulundu.

Foça 'da gerçekleştirilen kanlı saldırıyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Bir astsubayın olaya tanık olduğu ve kaçmaya çalışan biri kadın iki saldırganın peşinden koşarak 21 el ateş ettiği belirlendi.

Teröristlerin olay yerini iyi gören bir yere yerleşerek patlama anını izledikleri bildirilmişti. Olaydan sonra da siyah bir otomobille kaçtıkları dile getirilmişti.

'ŞOFÖRÜM' DEDİ TUTUKLANDI

Foça'daki kanlı pusunun ardından geniş çapta soruşturma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırganlara kuryelik yaptığı iddiasıyla önceki gün Ş.K'yı gözaltına aldı. Emniyette sorguya alınan şüphelinin, terörle bağlantısının bulunmadığını söylediği ileri sürüldü. Kelepçesiz olarak ekip otosuna bindirilen zanlı, basın mensuplarına, “Sadece TIR şoförüyüm, bombayla ilgim yok” dedi. Ancak mahkeme Ş.K'yı tutukladı. Kanlı tuzağı çok yönlü değerlendiren terörle mücadele ekipleri, patlamanın tanıklarından bir astsubayın ifadesini alarak, bazı ipuçları elde etti. Patlamaya 150 metre uzakta tanık olan astsubayın, birinin kadın olduğunu öne sürdüğü iki saldırganın peşinden koştuğu ve beylik tabancasıyla da ateş ettiği ortaya çıktı. Nitekim olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki araştırmasında, 21 boş kovan bulundu.

bugün





Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,451 µs