En Sıcak Konular

MHP'ye katılım, AK Parti'de istifa

12 Temmuz 2007 18:06 tsi
GP Adana milletvekili adayı MHP'ye katıldı. Zomguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı, Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı AK Parti'den istifa etti.

Genç Parti (GP) Merkez Yürütme Kurulu Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana milletvekili adayı Meltem Ayten Karataş'ın, partisinden istifa ederek MHP'ye katıldığı bildirildi. MHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, düzenlenen törende, Karataş ile GP il sekreteri Esin Gezicioğlu ve aynı partinin üyesi Levent Kaya'nın da MHP'ye katıldığı belirtildi. Törende, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana milletvekili adayı Recai Yıldırım'ın yeni katılanlara parti rozeti taktığı kaydedildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Yaşar Sever, AK Parti'den istifa etti. Sever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin petrol istasyonu ruhsatı konusunda aralarında husumet bulunan bir kişinin iş yerini seçim bürosu olarak kiraladığını iddia ederek, ''Mal sahibi iş yerini kiralarken, seçim bürosuna benim girmemem şartını koymuş. Bu da kabul edilmiş. Petrol istasyonuna ruhsat alamaması nedeniyle bize cephe alan kişinin şartlarını partimizin onaylaması bizi üzdü. Bundan dolayı istifa dilekçemi Ereğli İlçe Başkanlığına gönderdim'' dedi.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş bağımsız milletvekili adayı Kemal Yavuz ile birlikte seçim çalışması yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, Yeraltı Çarşısı esnafına hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ciddi tehditlerle karşı karşıya olduğu bir dönemde iktidar ile muhalefet arasında kavga yaşandığını, bu kavganın Türkiye'nin zararına olduğuna söyledi.

haber7

 



Bu haber 317 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,023 µs