En Sıcak Konular

Bursa ve Trabzon'a zorlu rakipler!

10 Ağustos 2012 11:41 tsi
Bursaspor'un UEFA puanları seribaşı olmasına yetmedi. Yeşil-beyazlılar çok az farkla ikinci torbaya düştü. Timsah'la beraber Trabzonspor'un rakipleri bugün 14.30'da belli olacak

Dün Kuopio'yu çok rahat geçen Bursaspor'un UEFA puanları seri başı olmasına yetmedi. UEFA puanı sıralamasınada Vaslui'nin arkasında yer alan Bursaspor seri başı olmayan takımlar arasında en yüksek puanlı takım oldu.

Bu durum Bursaspor'un UEFA play-off elemesinde son derece zorlu rakiplerle eşleşme ihtimalini arttırdı. UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan bir diğer temsilcimiz Trabzonspor ise play-off için seri başı olacak ve daha kolay rakiplerle eşleşecek.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizin rakipleri bugün İsviçre'nin Nyon kentinde TSİ 14.30'da çekilecek kurayla belli olacak.

Bursaspor'un muhtemel rakipleri

Inter    İtalya, Liverpool    İngiltere, Marsilya    Fransa, Sporting Lizbon   Portekiz, CSKA Moskova    Rusya, PSV    Hollanda, Bordeaux    Fransa, Twente    Hollanda, Stuttgart    Almanya, Metalist    Ukrayna, Athletic Bilbao    İspanya, Az Alkmaar    Hollanda, Club Brugge    Belçika, APOEL    Güney Kıbrıs, R.K. Hapoel Tel-Aviv    İsrail, Hannover 96    Almanya, Lazio    İtalya, PAOK    Yunanistan, Steaua Bükreş    Romanya, Sparta Prag    Çek Cumhuriyeti, Rosenborg    Norveç, Heerenveen    Hollanda, Newcastle    İngiltere, Young Boys    İsviçre, Levante    İspanya, Racing    İspanya, Partizan    Sırbistan, Plzen    Çek Cumhuriyeti, Dnipro    Ukrayna, Vaslui    Romanya.

Trabzon'un Muhtemel Rakipleri

Dinamo Bükreş    Romanya, Feyenoord    Hollanda, Maritimo    Portekiz, Rapid Viyana    Avusturya, Legia Varşova    Polonya, Dinamo Moskova    Rusya, Kızıl Yıldız    Sırbistan, Sheiff Tiraspol    Moldova, Anzhi    Rusya, Debrecen    Macaristan, Atromitos    Yunanistan, Hearts    İskoçya, Motherwell    İskoçya, Midtjylland    Danimarka, Lokeren    Belçika, Luzern    İsviçre, AIK    İsveç, Slovan Liberec Çek Cumhuriyeti, Horsens    Danimarka, Slask Wroclaw    Polonya, Helsinki    Finlandiya, Tromso    Norveç, Ekranas    Litvanya, Molde    Norveç, Fehervar    Macaristan, Dudelange Lüksemburg, Neftçi Bakü Azerbayacan, Dila Gori    Gürcistan, Mura    Slovenya, Zeta Golubovci    Karadağ.

(haber7)



Bu haber 469 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,495 µs