En Sıcak Konular

Baykal: Erdoğan için de kaset iddiası atılabilir

10 Ağustos 2012 11:41 tsi
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu için söylediği 'CD'yle geldin' yakıştırmasının, doğru bir üslup olmadığını söyleyen Deniz Baykal, tartışılacak bir çıkış yaparak, aynı şeyin Başbakan için de söylenebileceğini iddia etti.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal CHP Genel Başkanlığı bıraktıktan sonra ilk kez TV Habertürk ekranlarında gazetecilerin karşısına çıktı. Moderatörlüğünü Didem Arslan Yılmaz'ın yaptığı programda Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Milliyet Ankara Temsilcisi Fikret Bila ve Zaman Gazetesi yazarı Bülent Korucu katıldı.

CHP'deki yeni yapılanmaya karşı açıkça tavır koyan Baykal, Kılıçdaroğlu'nun yeni yönetiminin halktan karşılık bulup bulmadığının iyi araştırılması gerektiğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI DEĞİLİM

Kendisini yeni CHP'li olarak görmediğini de söyleyen Baykal, cumhurbaşkanlığı adaylığının söz konusu olmadığını açıkladı. CHP'de genel başkanlığının söz konusu olmadığını, böyle bir ihtiyacın da bulunmadığını ifade eden Baykal, arayış içerisinde olduğunu ve bir süredir hareketlenme içinde kendisine mecra aradığını söyledi. Kamuoyuyla paylaşmak istediği şeylerin bulunduğunu da anlatan Baykal, Türkiye'de çok ciddi bir müzakere yapılması gerektiğini ifade etti.

"BÖYLE BİR İDDİA BAŞBAKAN İÇİN DE ATILABİLİR"

Yeni Anayasa çalışmalarında CHP'nin bulunmaması gerektiğini bunun bir aldatmaca olduğunu iddia eden Baykal, Kılıçdaroğlu'na yönelik "genel başkanlığa CD'yle geldin" yakıştırmasının da yanlış olduğunu söyledi. Erdoğan'ın bu sözlerinin yakışık almadığını ifade eden Baykal, konunun henüz aydınlatılmadığını bunun kendisi için üzüntü verici olduğunu aynı şeyin Başbakan için de söylenebileceğini iddia etti. 

Bu haber 513 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,938 µs