En Sıcak Konular

'DP, MENDERES'E İHANET ETTİ'

12 Temmuz 2007 15:55 tsi
AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Demokrat Parti'nin(DP) cumhurbaşkanı seçimlerindeki tavrını halka şikayet ederek, "Demokrat Parti Menderes'e ihanet etti" dedi.

Samsun'un Kavak ilçesindeki AK Parti seçim mitinginde halka seslenen AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun milletvekili ve 23. dönem milletvekili adayı Suat Kılıç, "Milletimiz bu ihanetin bedelini ödetmek için sabırsızlıkla 22 Temmuz'u bekliyor" ifadelerinde bulundu.

Kavak'taki ilçe mitinginde coşkulu ve büyük bir kalabalığa seslenen Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Demokrat Parti'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tutumunu eleştirdi. Konuşmasında DP'nin tarihinden ve merhum Adnan Menderes'in eserlerinden geniş bir şekilde bahseden Miletvekili Suat Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk Milleti Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eseri olan kıtlıktan rahmetli Menderes ve onun arkadaşları sayesinde kurtuldu. Milletimiz köylerinde traktörü Menderes devrinde gördü. Köy yollarında iş makinelerinin yol çalışmaları Menderes devrinde başlandı. CHP devrinin eseri olan bitlere karşı milletimiz sabunu Menderes'le gördü. 1950-1960 arasındaki bu millet perverliği hizmetlerinin bugünkü sahibi AK Parti iktidarı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'dır. Onbinlerce kilometre köy yolu yaptık, susuz köylerimizi suya kavuşturduk. Fakir insanlarımızı hastane kapılarında rehin kalmaktan kurtardık. 6 bin 800 km duble yaptık. Türkiye'nin her tarafını okullar, hastaneler ve sağlık ocaklarıyla donattık."

"Hizmetlerimizden rahatsız olanlar cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekere çomak soktular" diyen Milletvekili Kılıç sözlerine şöyle devam etti: "Hizmetlerimiz nedeniyle muhalefete verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Ama onlar rahatsız oluyorlar diye hizmetlere ara verecek değiliz. Durmak yok, tam yol devam. Türkiye için Türk Milleti için çalışmaya devam edeceğiz. Ancak bu arada Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin kuyruğuna takılarak Meclis'i boykot eden Demokrat Parti'nin ve sayın Mehmet Ağar'ın tavrını halka şikayet etmeyi de sürdüreceğiz. Menderes'in demokrasi mücadelesinin eseri olan Demokrat Parti'yi CHP'nin stepnesi yaptılar, yedek lastiğine dönüştürdüler. Şanlı demokrasi mirasına karşı sergilenen bu saygısızlığın bedelini benim aziz milletim 22 Temmuz seçimlerinde gereken şekilde ödetecektir."

DP'nin de MHP'nin de yüzde 10 barajının altında kalacağını ileri süren Kılıç, Türkiye'de istikrarın devamı için tek başına AK Parti iktidarı ile yola devam etmenin şart olduğunu kaydetti. Kılıç, "İstikrar için ne yapılması gerektiğini en iyi milletim biliyor. Bunları barajın altına sallayacak, istikrar içinde yola devam kararlılığını koruyacak" diye konuştu.

Haber10



Bu haber 233 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,889 µs