En Sıcak Konular

Batman'da AKP'ye miting gibi katılım

12 Temmuz 2007 11:50 tsi
Adnan Şenses ile bir fire veren Ak Parti, Batman'da moral buldu. CHP eski İl Başkanı ve bir eski belediye başkanı 3 bin kişilik akraba ve dostlarıyla AK Parti'ye katıldı.

Bir ay önce CHP İl Başkanlığı'ndan istifa eden Orhan Ekmen ve Gercüş CHP eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen, 3 bin kişilik akraba ve dostlarıyla AK Parti'ye katıldı.

Gercüş'ün ağalarından olan Ekmen ailesinin AK Partiye katılımı, renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişiyle AK Parti'ye yürüyerek katılım sağlayan Ekmen ailesini AK Parti milletvekilleri Ahmet İnal, M. Nezir Nasıroğlu, Ali Suçin ve AK Parti milletvekili adayı M. Emin Ekmen karşıladı. Ekmen ailesi ve dostları Gercüş ağası Bedrettin Ekmen'in Kültür Mahallesi'ndeki evinin önünde toplandı. Bir ay önce CHP İl Başkanlığı'ndan istifa eden Orhan Ekmen, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sosyal demokrat bir aile olarak hep sosyal demokrat bir partide görev aldıklarını belirterek, "Bugün CHP'de bu çizgi değişti" dedi.

HALKIN ESAS PARTİSİNE KATILIYORUM

CHP'nin faşist bir çizgiye kaydığını belirten CHP eski İl Başkanı Orhan Ekmen, "Bizim gibi sosyal demokrat ailelerin artık bu partide yerinin olmadığını anladık ve o yüzden CHP il başkanlığından istifa ettim. Bugün gurur duyarak sosyal demokrat bir çizgi yakaladığına inandığımız, söylemleriyle, icraatlarıyla halkın yanında olan bir parti olan AK Parti'ye katılıyorum. Halkın esas partisine katılıyorum" dedi.

Gercüş ağası ve eski Gercüş belediye Başkanı Bedrettin Ekmen ise, AK Parti'ye katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, Yönetim kurulu üyeleri ve MYK üyelerinin bölgeye bakış açısının demokrat bir açı olduğunu kaydeden Bedrettin Ekmen, "84 yıl bazılarına hizmet ettik. Büyük bir hata etmişiz. Bundan sonra AK Partiye hizmet edeceğiz" dedi.


MİTİNG GİBİ KATILIM

Daha sonra 3 bin kişiyle Kültür Mahallesi'nden Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan AK Parti seçim lokaline doğru yürüyen Gercüş eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen lehine sık sık 'en büyük başkan' sloganları atıldı. AK Parti lokalinde Milletvekili M. Nezir Nasıroğlu, Ali Suçin, Ahmet İnal ve Milletvekili adayı M. Emin Ekmen tarafından karşılanan Bedrettin Ekmen, partililere seslendi. Gercüş ağası Bedrettin Ekmen, şöyle dedi:
"Bugün bizim açımızdan tarihi bir gündür. Böyle bir genel başkan mahiyetinde siyaset yapmak benim ve dostlarıma büyük mutluluk veriyor. Sayın başbakanın bir kulağı Türkiye'de, diğer kulağı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindedir. İnsan haklarında, demokraside duyarlı, kıtlıkta, yoklukta, sıkıntıda hep aramızda. 84 yıl başkalarına hizmet ettik. Bundan sonra 84 yıl AK Parti'ye hizmet edeceğiz."

Gercüş ağası ve eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen'in 3 bin kişilik akraba ve dostlarıyla AK Parti'ye katılımını büyük bir sevinçle karşılayan AK Parti Milletvekilleri Ali Suçin, M. Nezir Nasıroğlu ve Ahmet İnal, katılımın kendilerine büyük bir moral ve doping verdiğini açıkladı.
Gercüş eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen ve CHP Eski İl Başkanı Orhan Ekmen'e parti rozetini, 22 Temmuz tarihinde AK Parti'den milletvekili adayı olan yeğenleri M. Emin Ekmen taktı.

haber7



Bu haber 282 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,692 µs