En Sıcak Konular

Özel: Şehit haberleri varken tatil yapmam

30 Temmuz 2012 14:04 tsi
Gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Necdet Özel, gelen şehit haberleri nedeniyle bu yıl da tatil yapmayı düşünmediğini söyledi..

Gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Necdet Özel, bu yıl da tatil yapmayı düşünmediğini söyledi.. Eşi Kamuran Özel ile birlikte Ankara Garnizonu'nda bulunan gaziler ve ailelerine iftar yemeği veren Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'in, gazilerle yaptığı sohbetin ayrıntılarına ulaşıldı..
 
BU YIL DA TATİL DÜŞÜNMÜYORUM
Vatan Gazetesi'nden Levent İçgen'in haberine göre, Org. Özel'in, gazilere, "Şehit haberlerinin geldiği böyle ortamlarda ben tatil yapmam. Bu yıl da tatil yapmayı düşünmüyorum" dediği öğrenildi. Org. Özel'in, 2 askerin şehit düştüğü Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki patlamayla ilgili gazilere bilgi vererek, "Çalı dibine konan bir mayının patlatılması nedeniyle 2 şehit verdik. Bu olayın kırsalda değil de şehirde meydana gelmesi bizi daha çok üzdü" ifadesini kullandığı öğrenildi.
 
İFTARDA DUYGUSAL ANLAR
Basına kapalı yapılan iftarda, GATA Komutanlığı ile TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı'nda tedavi gören malul gaziler, iç güvenlik harekatında yaralananlar ve Ankara Garnizonu'nda ikamet eden 258 gazi ve aileleri hazır bulundu. İftarda, başta Org. Özel ve eşi Kamuran Özel olmak üzere kuvvet komutanları ve general-amiraller ayrı ayrı masalarda gazi ve aileleriyle oturdu. İftarda duygusal anlar da yaşandı. Genelkurmay Başkanı Org. Özel'in, patlama sonucu gözlerini kaybeden bir gaziyle kucaklaşması ve Kamuran Özel'in, bir gazi çocuğunu kucağına alıp sevmesi dikkat çekti.
 


Bu haber 742 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,945 µs