En Sıcak Konular

Alex: Futbol oynamaya devam edeceğim

25 Temmuz 2012 17:30 tsi
Gelecek senelerde de futbol oynamaya devam edeceğini belirten Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, 'Fenerbahçe olur olmaz, işsiz kalmayacağımı biliyorum.' dedi.

Avusturya'da yeni sezon hazıklıklarını sürdüren Fenerbahçe'de kaptan Alex de Souza kamp yaptıkları Asia Otel'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçen sezonlarda Fenerbahçe bünyesinde görev almış; ama şu anda aralarında olmayan çalışanlara ve yöneticilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Alex de Souza, "Gelen oyunculara başarılar diliyorum. Hocamıza da başarılar diliyorum; çünkü kaliteli bir kadroyla başarı arayacağız. Hedeflerimiz var. Sorunsuz bir sezon geçirmeyi arzu ediyorum." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme Turu'yla ilgili olarak da Alex, "Hedefimiz tabiki gruplara kalmak. Karşımızda yeni bir ekip var. Vaslui'de forma giyen arkadaşlarım var. Yakından takip ettiğim bir takım. Onlar da gruplara kalmayı hedefliyor. Sonuçta 180 dakikalık bir mücadele. Geçen seneden beri Vaslui'yi takip ediyorum. Açıkçası bizim ne yapacağımız önemli. Rakibi iyi analiz etmemiz gerekiyor. Güçlü noktaları ve oyuncuları var; ama kendimizin farkına varmamız daha önemli. Konuşarak tur geçilmiyor. Saha içinde bunu kanıtlamamız gerekli." şeklinde konuştu.

"KUYT İÇİN FAZLA YORUMA GEREK YOK"

Yeni transferlerden Dirk Kuyt'ın şu ana kadarki performansıyla ilgili yorum yapması istenilen Alex, Hollandalı futbolcunun çok yüksek seviyede maçlar oynadığını dile getirerek, "Feyenoord ve Liverpool'da. Daha 10 gün oldu. EURO 2012'den sonra dinlendi ve geldi. Ne kadar kaliteli olduğu, kariyerinden belli. Umarım İstanbul'a ve takımımıza güzelce adapte olur ve başarılar elde ederiz. Şİmdiye kadar geçen sürede yapacağımız yorum haksızlık olur." diye konuştu.

"18'İNDE NEYSEM ŞİMDİ DE OYUM"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın hazırlık maçlarında en fazla süreyi kendisine verdiği ve yeni sezonda da ortalama 50'ye yakın maç oynayacağının hatırlatılması üzerine Alex, "Kendimi gayet iyi hissediyorum. Genelde yaptığım espiridir. 35'ine geldi mi hızını ve gücünü kaybeder. 18'inde neysem şimdi de oyum. Zaten çok hızlı değildim. Hala aynıyım. Sahada daha rahat oynuyorum. Söylenenleri üzerime almıyorum. Profesyonel, kendisine bakan ve minumum sakatlık yaşayan biriyim." karşılığını verdi.

FENERBAHÇE'YE 'GENÇ FUTBOLCU' KONUSUNDA ELEŞTİRİ

Genç futbolculardan Recep ve Salih'le ilgili bir soruyu da cevaplandıran Alex, her ikisinin de çok kaliteli futbolcu olduğunu belirterek, şans bulmaları gerektiğini dile getirdi.

Genç futbolcuların çok fazla forma şansı bulamamasının Fenerbahçe'nin felsefesinin bir ürünü olduğunu ifade eden Alex, "Bir sürü kaliteli genç futbolcu gördüm. Bir tek Semih, kendine yer bulabildi. Şampiyon olduğumuz yıl büyük katkı veren Gökay vardı, başarılı bir sezon geçirdi; ama düzen ona izin vermedi. Bunu tartışacak insan değilim. Bu çocuklar oynarsa başarılı olacaktır. Recep ve Salih de fırsat bulduklarında kendilerini göstereceklerini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kontratının bu yıl sona ereceğinin hatırlatılması üzerine Alex, "Futbol oynamaya devam edeceğime karar verdim. Bu bir plan değil. Burası olur olmaz; ama işsiz kalmayacağımı biliyorum. Birçok yerden teklif var. Kafa bulandırmak istemiyorum. Benim için an önemli ve ben Fenerbahçe'de forma giyiyorum." diye konuştu.



Bu haber 758 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,502 µs