En Sıcak Konular

MHP'ye para vermedi linç edildi!

11 Temmuz 2007 08:53 tsi
MHP'ye para vermedi linç edildi! MHP Çiğli İlçe Başkanı Karal, partisine maddi yardım yapmayan bir esnafı önce döve döve perişan etti. Bununla da yetinmeyen Karal, aynı esnafa jiletle "Hitler" bıyığı yaptı. Olay Cumhuriyet Savcılığı'nda.

MHP Çiğli İlçe Başkanı Nevzat Karal, MHP'ye maddi yardım yapmayan esnaf Mustafa Akyel'i darp etti. Bursa'da görevleri gereği bilboardlardaki MHP reklamı yerine başka bir partinin reklamlarını yapıştıran tanıtım şirketi işçilerinin MHP Bursa milletvekili adayı Necati Özensoy'un da dahil olduğu bir grup MHP'li tarafından dövülmesine benzer bir olay da İzmir'de yaşandı.

ÇAYA DAVET ETTİ

İddiaya göre, 7 Temmuz Cuma günü Çiğli MHP İlçe Başkanı Nevzat Karal ile yanında üç kişi, Çiğli Ege kent girişinde çelik kapı satışı yapmakta olan Mustafa Akyel'in dükkanına giderek, Akyel'i MHP ilçe binasına çay içmeye davet etti. Akyel de bu davete icabet ederek MHP Çiğli ilçe binasına gitti. Karal, Akyel'i makam odasına alarak, partiye yardım etmesini talep etti.

Akyel işlerinin iyi olmadığını belirterek para yardımı yapamayacağını söyledi. Karal'ın "Sen MHP'li değil misin? Nasıl para vermezsin" diye sorması üzerine Akyel, MHP'li olmadığını belirtti. Tüm çabalarına rağmen Akyel'i ikna edemeyen Karal, bürodaki 3 şahsı yanına çağırarak Akyel'i darp etti. İddiaya göre, bürodaki üç şahıs Akyel'in elini tutarken Karal, üzerindeki kurusıkı silahın kabzasıyla Akyel'in başına vurarak yaraladı. Karal, ayrıca Akyel'in bıyıklarının iki tarafını keserek, 'Hitler Bıyığı' olarak tarif edilen şekle soktu. Akyel, MHP binasında maruz kaldığı bu davranışlardan sonra Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Akyel'in şikayeti üzerine Emniyet görevlilerince Çiğli MHP İlçe Bürosu'nda yapılan aramalarda, Akyel'in iddialarını doğrulayan deliler bulundu. İlçe binasında yapılan olay yeri incelemesinde, büronun tamamen yıkandığı ancak duvarlara sıçrayan kanların durduğu tespit edildi. Karal ise, olayları kısmen doğrulayarak, "Ben şahısı darp etmedim. Kapıda bazı gençlerle tartışmış.Emniyet Müdürlüğüne gittim ifade verdim ve işime geri döndüm" dedi.

aktifhaber



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,494 µs