En Sıcak Konular

İstanbul'da silahlı çatışma

20 Temmuz 2012 18:54 tsi
Sultangazi'de polis ile bir kadın şüpheli arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis yaralandı, 1'i kadın 2 kişi yakalandı. Yakalanan iki şüphelinin Gaziosmanpaşa'da bir polisin şehit olduğu saldırıya karıştığı ileri sürüldü.

Sultangazi'de seyir halindeki sivil asayiş ekipleri, şüphelendikleri bir taksiyi izlemeye aldı.

Polise ateşle karşılık veren taksidekiler, GOP viyadüğü altındaki Hekimsuyu Caddesi üzerinde bariyerlere çarparak durdu. Teröristlerden Hasan Selim G. yaralı olarak gözaltına alınırken, diğer terörist Sultan I. yaya olarak kaçmaya başladı. Sultan I, daha sonra yoldan geçen bir otomobili silah zoruyla gasp etmeye çalıştığı sırada yaralı olarak yakalandı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi'de, 16 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'un şehit olduğu silahlı saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen biri kadın iki teröristin yaralı olarak ele geçirildiğini bildirdi.

 Sultangazi'de seyir halindeki sivil asayiş ekipleri, 34 TFJ 64 plakalı taksi içindeki iki kişinin, Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'un şehit olduğu silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler olduğu kanaatiyle taksiyi izlemeye aldı.

 Ekipler, teröristleri taşıyan taksiyi TEM otoyolu üzerinde durdurmaya çalıştı. Taksi kaçmaya devam edince polisler GOP viyadüğü altındaki Hekimsuyu Caddesi üzerinde taksiye ateş açtı. Taksinin içindeki teröristler de silahla polislere karşılık verdi. Bunun üzerine teröristleri taşıyan taksi, bariyerlere çarparak durdu. Teröristlerden Hasan Selim G. yaralı olarak gözaltına alınırken, diğer terörist Sultan I. yaya olarak kaçmaya başladı. Sultan I, daha sonra yoldan geçen 34 PRY 39 plakalı otomobili silah zoruyla gasp etmeye çalıştığı sırada yaralı olarak yakalandı.

 Polisin yaralı olarak göz altına aldığı 2 terörist, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 İstanbul Valisi Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa'daki polis memuru Zekeriya Yurdakul'un şehit olduğu silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen biri kadın iki şüphelinin fotoğraflarının bütün polis merkezlerine dağıtıldığını hatırlattı.

 Eşkalleri bilen polis memurlarının Sultangazi'de bir taksinin içindeki 2 teröristi tanıması üzerine çatışma yaşandığını anlatan Mutlu, 'Çatışmada biri kadın iki terörist yaralı olarak ele geçirildi. Silahlı iki terörist başka bir eyleme girişmek üzereyken yakalandı. Böyle bir kanaat var' dedi.

aa

Bu haber 774 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,516 µs