En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım: Bizim için dönülmez tek yol...

19 Temmuz 2012 22:45 tsi
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gücü ve ömrü yettiği sürece Fenerbahçe'nin yanında olacağını belirterek, "Ve bilinmelidir ki; artık bizim için dönülmez tek yol Fenerbahçe." dedi.



Taraftarların 'Başkan niye konuşmuyor? Niye susuyor?' diye düşündüğünü bildiğini söyleyen Aziz Yıldırım, her şeyin bir zamanı olduğunu da sözlerine ekledi.

Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamaları kapsamında Caddebostan Sahili'nde düzenlenen 19.07 Fest'te, sahneden taraftarlara hitaben bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, konuşmasının başında Maltepe Cezaevi'nde yatan taraftarlara selam göndererek tüm Fenerbahçelilerin 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı.

Başkan Aziz Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "Uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yaşanan bu süreçte en büyük gücümüz sizler oldunuz. Bizler, sizin sayenizde Fenerbahçe yolunda asla yalnız yürümedik. Silivri'de, Çağlayan'da, Avrasya Maratonu'nda, Topuk Yaylası'nda, Bağdat Caddesi'nde, Yılbaşı'nda, Babalar Günü'nde, Metris'te bayrağımızı gururla taşıdınız, renklerimize sahip çıktınız; bizlerin saygınlığı, gururu ve en önemlisi özgürlüğümüz oldunuz. Şimdi artık ileriye, çok daha ileriye bakma zamanıdır. Size söz veriyorum ki; gücüm elverdiğince, ömrüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa, orada olacağım. Ve bilinmelidir ki; artık bizim için dönülmez tek yol Fenerbahçe. Var olun, Sağ olun. Sizlerle birlikte çok daha güçlü çok daha yıkılmaz bir şekilde."

"HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR"

Daha sonra Ramazan Ayını ve ardından gelecek Ramazan Bayramını kutlayan başkan Aziz Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: "Daha önümüzde çok zaman var. Daha çok şeyler konuşacağız. 'Başkan niye susuyor? Niye konuşmuyor?' diyorsunuz, biliyorum. Ama her şeyin bir zamanı var. Ben ve arkadaşlarım, Metris'teki günlerimizdeki desteklerinizi asla unutmayacağız."

AZİZ YILDIRIM'DAN TARAFTARA SÖZ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamasında taraftarlarla buluştu.

Caddebostan sahilinde bugüne özel hazırlanan ''1907Fest'' etkinliğine katılan taraftarlarla bir araya gelen Yıldırım, büyük ilgi gördü.

Çok sayıda yönetim kurulu üyesiyle birlikte festivale katılan Yıldırım, beraberindekilerle ''Samanyolu'' şarkısı eşliğinde sahneye çıktı.

Taraftarı selamladıktan sonra bir konuşma yapan Yıldırım, duygularının çok yüklü olduğunu, hata yapmamak için yazılı bir metne bağlı olarak konuşacağını ifade etti.

Sarı-lacivertli taraftarların Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutlayan başkan Yıldırım, ''Aynı zamanda Maltepe Cezaevi'nde Fenerbahçe için yatan Hasan ve Bilal kardeşlerimize de buradan selam olsun'' dedi.

Uzun bir aradan sonra taraftarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

''Yaşanan bu süreçte en büyük gücümüz daima sizler oldunuz. Bizler sizin sayenizde Fenerbahçe yolunda asla yalnız yürümedik. Silivri'de, Çağlayan'da, Avrasya Maratonu'nda, Topuk Yaylası'nda, Bağdat Caddesi'nde, yılbaşında, Babalar Günü'nde Metris'te bayrağımızı gururla taşıdınız, renklerimize sahip çıktınız. Bizlerin saygınlığı, gururu ve en önemlisi özgürlüğümüz oldunuz. Şimdi artık ileriye, çok daha ileriye bakmanın zamanıdır. Size söz veriyorum gücüm el verdiğince, ömrüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa olsun orada olacağım.''

-''Çok şeyler konuşacağım''-

Konuşmasında her şeyin bir zamanı olduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım, zamanı geldiğinde çok şeyler söyleyeceğini belirtti.

Taraftarların ramazan ayını kutlayan Yıldırım, şöyle devam etti:

''Şunu bilin; daha önümüzde çok zaman var, çok şeyler konuşacağım. Ama bu akşam yeri ve zamanı değil. Zamanı geldiğinde, sakın şunu unutmayın; 'Başkan niye susuyor?' demeyeceksiniz. Ama her şeyin zamanı var. Biraz bekleyin. Şahsım adına, arkadaşlarım adına, Metris'teki günlerimizdeki desteklerinizi hiçbir zaman unutmayacağız. Sağ olun, var olun, Allah sizden razı olsun. Teşekkür ederim.''

Yıldırım, konuşmasının ardından taraftara el sallayarak festival alanından ayrıldı.

Aziz Yıldırım sahneye çıkarken, taraftarlar kendilerine dağıtılan sarı ve lacivert renklerdeki Çin fenerlerini havaya bıraktı. Aynı zamanda havai fişekler atılırken, meşaleler yakıldı. 

Bu haber 747 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,023 µs